Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

0 Τα games έρχονται στο Viber



viber games
H διαδικτυακή υπηρεσία επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων Viber βάζει το gaming στη ζωή των χρηστών του σε όλο τον κόσμο. 
Έγινε η χρήση ενός ειδικού API του Viber προκειμένου να μπορούν να ενσωματωθούν τα games μέσα στη λειτουργία του δικτύου και έτσι ώστε να μην υπάρχει αλλαγή σε σχέση με το interface στο οποίο βασίζεται η εφαρμογή σε smartphones και υπολογιστές. Οι χρήστες του Viber συνδέονται με τα στοιχεία του λογαριασμού τους  και μπορούν να δουν ποια είναι τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους, ενώ μπορούν να ανακοινώσουν το σκορ που επιτυγχάνουν ή να προσκαλέσουν τις επαφές τους στο Viber να παίξουν μαζί ένα παιχνίδι.
Στην αρχή η υπηρεσία Viber Games ήταν διαθέσιμη με περιορισμούς σε Λευκορωσία, Μαλαισία, Ισραήλ, Ουκρανία και Σιγκαπούρη για μία δοκιμαστική περίοδο από τον περασμένο Δεκέμβριο και έπειτα, ενώ τώρα βγαίνει από την φάση beta και είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Στην πλειοψηφία τους, τα παιχνίδια στο Viber θα είναι δωρεάν διαθέσιμα στους χρήστες, ενώ θα υποστηρίζουν την πώληση upgrades και αγαθών μέσα από το περιβάλλον του κάθε παιχνιδιού. Το Viber ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010, ως το αντίπαλον δέος στο Skype, ενώ όπως δήλωσε το ίδιο, το πλήθος των χρηστών του κατά τη διάρκεια του 2014 έχει φτάσει τα 400 εκατομμύρια άτομα
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates