Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

0 Προγνωστικα Μπαρτσελόνα — Ρεάλ Μαδρίτης

 

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν για πέμπτη φορά αυτή τη σεζόν στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού του Copa del Rey στο Καμπ Νοου. Οι Καταλανοί είναι πιο κοντά στον τελικό καθώς κέρδισαν 1-0 στον πρώτο αγώνα στο Μπερναμπέου τον περασμένο μήνα.

Αυτός είναι ένας «τελικός πριν από τον τελικό» καθώς οι νικητές θα είναι τεράστια φαβορί εναντίον είτε της Οσασούνα είτε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ομάδες που παίζουν στον άλλο ημιτελικό. Όπως έγραψα παραπάνω, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Ένα αυτογκόλ του Έντερ Μιλιτάο έκρινε τους νικητές παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη κατοχή μπάλας και ευκαιρίες.

Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή. Οι άνδρες του Τσάβι έχουν σερί πέντε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σαββατοκύριακο κέρδισε την Έλτσε με 4-0 χάρη στο δοκάρι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μαζί με τα τέρματα των Ανσού Φάτι και Φεράν Τόρες. Οι Μπλαουγκράνα έχουν προβάδισμα 12 πόντων έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga και είναι κοντά στην εξασφάλιση του τίτλου. Ο Τσάβι δεν έχει νέες ανησυχίες για τραυματισμούς, αλλά τέσσερις παίκτες παλεύουν με τραυματισμό — ο Πέντρι (οπίσθιο μηριαίο), ο Ουσμάν Ντεμπελέ (οπίσθιο μηριαίο), ο Φρένκι ντε Γιονγκ (μυϊκ/ο) και ο Αντρέας Κρίστενσεν (γάμπα). Το θετικό είναι ότι ο Ραφίνια επέστρεψε από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί στο πρωτάθλημα.

Σε σταθερή φόρμα βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά, όχι τόσο καλή όσο η Μπαρτσελόνα, αλλά οι τρεις νίκες της σε τέσσερα ματς πρέπει να γίνουν σεβαστές. Οι Λος Μπλάνκος γνώρισαν την ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν Εσπανιόλ, Λίβερπουλ και Βαγιαδολίδ το Σαββατοκύριακο. Η τελευταία νίκη ήταν εντυπωσιακή, πέτυχαν έξι αναπάντητα γκολ. Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο παίκτης του αγώνα αφού πέτυχε χατ-τρικ, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Ροντρίγκο, Μάρκο Ασένσιο και Λούκας Βάσκεθ. Ο Αντσελότι έχει τρεις ανησυχίες για τραυματισμούς, καθώς ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αξιολογείται ως αμφίβολος με ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Φέρλαντ Μέντι και ο Μαριάνο Ντίαζ είναι εκτός λόγω τραυματισμού, αλλά ο τελευταίος δεν θα ξεκινούσε ποτέ εδώ.

Πρόβλεψη Μπαρτσελόνα — Ρεάλ Μαδρίτης:

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο Καμπ Νόου. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 1-0 στο πρώτο ματς στο Μπερναμπέου, οπότε η Ρεάλ δεν έχει χώρο για υπολογισμούς. Χρειάζονται νίκη για να παραμείνουν στο ματς, οπότε περιμένω επιθετική προσέγγιση από τον Αντσελότι. Η Μπάρτσα παίζει εντός έδρας, σε καμία περίπτωση δεν θα αμυνθεί. Απλώς, αυτό δεν είναι μέρος της φιλοσοφίας τους. Περιμένω ένα ανοιχτό και αποτελεσματικό παιχνίδι.

Επιλογή Μπαρτσελόνα vs Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,71

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates