Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

0 Facebook : Βάλτε τέλος στις μούφες στη Ροή Ειδήσεων

Facebook SpamΤο Facebook αλλάζει ξανά τις ρυθμίσεις του News Feed (Ροή Ειδήσεων).

Στην τελευταία ενημέρωση του, το κοινωνικό δίκτυο και πάλι ασχολήθηκε με τα spam στη Ροή Ειδήσεων.  Αλλά αυτή τη φορά επικεντρώνεται στη μείωση των ψεύτικων ενημερώσεων-ειδήσεων που εμφανίζονται στις τροφοδοσίες των χρηστών. Το Facebook ορίζει τις φάρσες ως απάτες ή «εσκεμμένα ψευδείς ή παραπλανητικές ιστορίες.»
Έτσι δημοσιεύσεις, όπως η φήμη ότι το iOS 8 προστεθεί τη δυνατότητα να φορτίσετε το iPhone με την τοποθέτηση τους σε έναν φούρνο μικροκυμάτων (ευχαριστούμε, 4chan), διαγράφτηκαν αλλά θα έγινε αναφορά δύο φορές περισσότερο από όσο για τα άλλα είδη των δημοσιεύσεων, λέει το Facebook .
Τώρα, όταν οι χρήστες βλέπουν μια ψεύτικη είδηση – είτε ως σύνδεσμος, φωτογραφία, βίντεο ή δημοσίευση  – μπορούν να το αναφέρουν ως ψευδές.
«Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως αναφέρετε μια δημοσίευση ως spam», εξηγεί  το Facebook στο blog του.« Όταν κάνετε κλικ για να κρύψετε μια δημοσίευση έχετε επίσης την επιλογή να αναφέρετε το περιεχόμενο. »
news-feed-fewer-hoaxes-report-a-story-as-false
Έτσι εάν ένας μεγάλος αριθμός χρηστών αναφέρει ή διαγράψει ένα δημοσίευμα, οι αλγόριθμοι του Facebook θα μειώσουν αυτόματα την προβολή της δημοσίευσης στη Ροή Ειδήσεων. Η εταιρεία σημειώνει ότι δεν θα διαγράψει αυτές τις δημοσιεύσεις, όμως θα προσθέσει ένα μήνυμα που θα προειδοποιεί τους χρήστες που η δημοσίευσης έχει αναφερθεί ότι περιέχει ψευδείς πληροφορίες. Ιστορίες που προορίζεται να είναι σατιρικές ή χιουμοριστικές, δεν θα επηρεαστούν από την ενημέρωση.
Και αν η νέα λειτουργία προφανώς θα μειώσει τα spam και της ψευδείς ειδήσεις στη ροή, δεν είναι σαφές εάν το Facebook θα θέσει τυχόν ελέγχους για να αποτρέψει τους χρήστες από την κατάχρηση του εργαλείου. Όπως έχει ήδη επισημανθεί, οι χρήστες θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναφέρουν ειδήσεις που δεν τους αρέσουν ή διαφωνούν μαζί τους ως ψευδείς να μειώσουν την ορατότητά τους.
https://twitter.com/lexnfx/status/557602717640572928
Αυτή η ενημέρωση είναι τελευταία προσπάθεια του Facebook να δώσει στην ροή ειδήσεων των χρηστών μεγαλύτερη σημασία. Να δούμε γιατί το κακό με τα πληρωμένα άρθρα είχε παραγίνει.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates