Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

0 Πλήγμα για την Google η νέα έκδοση του FireFox

Πλήγμα για την Google η νέα έκδοση του FireFoxΩς γνωστόν το FireFox στην προεπιλεγμένη εγκατάσταση, χρησιμοποιεί την Google ως μηχανή αναζήτησης εδώ και πολλά χρόνια.

Φαίνεται πως αυτή η σχέση χάλασε και πλέον στην νέα έκδοση παρουσιάζονται τεράστιες αλλαγές στην κατεύθυνση αυτή.
Η Mozilla λοιπόν συμφώνησε με την Microsoft Bing, για τα επόμενα 5 χρόνια η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης να είναι η Yahoo. Ναι καλά διαβάσατε! Ξεχάστε το Google και τις χαριτωμένες πινελιές στο χρώμα, τα Doodle και τα «Αισθάνομαι Τυχερός» στην πρώτη σελίδα. Πλέον η αρχική σας σελίδα στον Firefox θα είναι το Yahoo Search με τις πολλές ειδήσεις και επιλογές, το οποίο προς το παρών δεν έχει πείσει πολύ κόσμο για την αποτελεματικότητά του καθώς παραμένει σταθερά δεύτερο πίσω από την Google.
Το σίγουρο είναι πως πλέον αλλάζουν τα δεδομένα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένει στο μέλλον σε σχέση με την «κόντρα» των δύο κολοσσών.Είναι σχεδόν αδιαμφησβήτητο το ότι η Bing μόνο να κερδίσει έχει από την συγκεκριμένη συνεργασία.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε την αντίδραση της Google πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Φήμες το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν για ενδεχόμενη συνεργασία του Facebook με την εταιρεία αλλά κανείς δύσκολα μπορεί να το πιστοποιήσει αυτό,  καθώς η Microsoft κατέχει ποσοστό 1,6% στο κοινωνικό δίκτυο.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates