Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

0 ''EXOYME KAΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP - YΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 20ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ''...


...ΕΚΤΑΚΤΟ...
 Μία «πολύ σοβαρή είδηση της τελευταίας στιγμής», όπως τη χαρακτήρισε, ...
μετέδωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης που αφορούσε στην Ελλάδα, στο αποψινό Eurogroup, και του μετέφερε «καλά νέα».


Ξεκινά, όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, η υλοποίηση της απόφασης της 20ης Φεβρουαρίου, για την εξεύρεση λύσης, ώστε να λυθεί το θέμα της ρευστότητας. «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ελληνική κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Όταν οι λαοί στηρίζουν την κυβέρνηση και σύσσωμοι παίρνουν την απόφαση να υπερασπιστούν μια πολιτική, αυτή η πολιτική αποδίδει».

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, «έχουμε γυρίσει σελίδα, ενώ τις επόμενες μέρες θα έχουμε συναντήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια, όχι όμως την τρόικα. Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, θα λυθεί».

Εξεταστική για τα μνημόνια
Εξεταστική επιτροπή θα συσταθεί για «το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο μέχρι σήμερα» σημείωσε, επιπλέον, ο υπουργός Άμυνας και πρόσθεσε: «Προς το παρόν, εξετάζονται οι προτάσεις που έχουμε καταθέσει, ωστόσο, οι δικογραφίες που βρίσκονται στη Βουλή και αφορούν σε μηνυτήριες αναφορές πολιτών, θα υπάρξει διαδικασία ώστε να συζητηθούν στη Βουλή».

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στη Ρωσία
Τη Ρωσία θα επισκεφθούν στις 9 Μαΐου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, όπως ανακοίνωσε ο δεύτερος σε συνάντησή του με στρατιωτικούς συντάκτες. Θα προηγηθεί επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Μόσχα από 17 έως 21 Απριλίου.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates