Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

0 BOMBA από τη Γερμανική κυβέρνηση! Πως χτυπάει τον Τσίπρα "κάτω από τη ζώνη";

Απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιοδικό Spiegel, ότι...

δεν πηγαίνει πουθενά απρόσκλητος έδωσε η γερμανική κυβέρνηση δια της εκπροσώπου της, Κριστιάνε Βιρτζ.

Η κα Βιρτζ είπε σήμερα ότι είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφτεί το Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας αλλά δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στο αμέσως επόμενο διάστημα.


«Δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των προσκεκλημένων» είπε η Κριστιάνε Βιρτζ, αλλά πρόσθεσε ότι «παραμένει ευπρόσδεκτος στη Γερμανία και ειδικά στο Βερολίνο».

Μέρκελ: Πολύ δύσκολη η συμφωνία για την Ελλάδα – Θέλουμε να παραμείνει στο ευρώ

Η καγκελάριος της Γερμανίας ‘Αγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα από το Τόκιο ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα στην επίτευξη συμφωνίας για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, η οποία θα διατηρήσει τη χώρα στην ευρωζώνη.

Σε ερώτηση, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τόκιο σχετικά με το αν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός “Grexit”, όπως έκανε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ σε συνέντευξή του στο σαββατοκύριακο, η Αγγελα Μέρκελ, απάντησε: “Το έχω πει επανειλημμένως, και μπορώ να το πω και πάλι εδώ, ότι πολιτικός μας στόχος είναι η διατήρηση της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Εχουμε εργασθεί γι΄αυτό εδώ και πολλά χρόνια”.

“Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι σε αυτό το νόμισμα υπάρχουν δύο όψεις – από τη μία πλευρά η αλληλεγγύη εκ μέρους των Ευρωπαίων εταίρων και από την άλλη η ετοιμότητα για την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων και άλλων δεσμεύσεων (στην Ελλάδα). Ως προς αυτό, είναι σαφές ότι έχουμε μπροστά έναν πολύ δύσκολο δρόμο” πρόσθεσε.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates