Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

0 Η συγκινητική ομιλία ενός πιλότου της Germanwings μια μέρα μετά το δυστύχημα Το γράμμα που έγινε viral στο Facebook


Η επιβίβαση σε ένα αεροσκάφος Germanwings, τις επόμενες μέρες μετά το δυστύχημα στις Άλπεις, δεν θα είναι εύκολο για τους περισσότερους επιβάτες.

Ωστόσο, οι επιβαίνοντες σε μια πτήση της εταιρείας, μόλις μια μέρα μετά το μοιραίο συμβάν, έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ο πιλότος πέρασε από όλους τους επιβάτες προκειμένου να τους καθησυχάσει, πριν κάνει μια συγκινητική ομιλία στην καμπίνα.

Το συμβάν περιέγραψε μια επιβάτης, η Britta Englisch, στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook .

Αν και δεν αποκαλύπτει το όνομα του πιλότου, η γυναίκα σημειώνει ότι επέβαινε σε πτήση από το Αμβούργο στην Κολωνία. Όπως περιγράφει στη συνέχεια, ο πιλότος αφού χαιρέτησε τους επιβάτες, εξέφρασε την θλίψη του για την τραγωδία και εξήγησε πώς έχει επηρεάσει αυτή η υπόθεση το προσωπικό και την εταιρία.

«Μίλησε για το πώς το ατύχημα άγγιξε τον ίδιο και όλο το πλήρωμα. Για το πόσο άσχημα το πλήρωμα νιώθει και πώς όλοι από το πλήρωμα βρίσκονται εθελοντικά εκεί. Για την οικογένεια του και για το ότι το πλήρωμα έχει οικογένεια και πως θα κάνει τα πάντα για να είναι ξανά με την οικογένειά του απόψε», περιγράφει η γυναίκα.

«Επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Και μετά όλοι χειροκρότησα. Ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν τον πιλότο», γράφει.

Η ιστορία της Englisch που ανέβασε στο Facebook έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes και χιλιάδες shares. 


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates