Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

0 Κεφαλλονιά: Βρήκε μπουκάλι με γράμμα από το 1990



Κεφαλλονιά: Βρήκε μπουκάλι με γράμμα από το 1990
Μια γυναίκα, ένα μπουκάλι και ένα ταξίδι στη Μεσόγειο που κράτησε είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια... Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έναν νεαρό από την Κεφαλλονιά, ο οποίος περπατούσε αμέριμνος στην παραλία Βλίχα της Σκάλας, όταν βρέθηκε μπροστά από ένα άδειο γυάλινο μπουκάλι κρασί, το οποίο είχε ξεβράσει το κύμα. Ο νεαρός έσκυψε και πήρε το μπουκάλι στα χέρια του, με σκοπό να το πετάξει στον κοντινότερο κάδο ανακύκλωσης, όταν διαπίστωσε πως στο εσωτερικό του υπήρχε μια κάρτα με ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Κεφαλλονίτης έβγαλε το γράμμα από το μπουκάλι και διάβασε τα στοιχεία της γυναίκας που είχε προβεί στην κίνηση αυτή.

Ολα συνέβησαν την Πρωτοχρονιά του 1990, όταν η Ρεγγίνα Εξιους ταξίδευε με προορισμό τη βόρεια Αφρική. Τη στιγμή που αποφάσισε να γράψει αυτό το μήνυμα, το πλοίο με την ονομασία «Dalmacija» στο οποίο επέβαινε βρισκόταν ανοιχτά της Κρήτης. Στο χαρτί υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία του πλοίου, καθώς και ο γραφικός χαρακτήρας της Ρεγγίνας στα αγγλικά και γερμανικά, η οποία εκτός από το όνομά της και την ημερομηνία του ταξιδιού έγραψε: «Στείλε μου ένα γράμμα, αν βρεις το μπουκάλι».

Το μπουκάλι ταξίδευε στη Μεσόγειο για είκοσι τρία χρόνια και κατέληξε στην παραλία της Σκάλας, στην Κεφαλλονιά, και στα χέρια του νεαρού άντρα, ο οποίος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εντοπίσει τη Ρεγγίνα Εξιους για να την ενημερώσει για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates