Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

0 Κρίσιμο ραντεβού ΑΝΤ1 με τους " Ράδιο Αρβύλα"

Κρίσιμο ραντεβού  ΑΝΤ1 με τους " Ράδιο Αρβύλα" : Οι «Ράδιο αρβύλα» μπορεί να έφυγαν για διακοπές, αλλά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε και τη φετινή σεζόν η παρέα από τη Θεσσαλονίκη δείχνουν

Οι «Ράδιο αρβύλα» μπορεί να έφυγαν για διακοπές, αλλά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε και τη φετινή σεζόν η παρέα από τη Θεσσαλονίκη δείχνουν ότι οι τηλεθεατές την ψηφίζουν... δαγκωτό και τη νέα σεζόν. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν οι «Αρβύλα» να ολοκληρώσουν τη σεζόν στις 6 Ιουνίου, τα σχέδια όμως άλλαξαν και μας είπαν λίγο νωρίτερα «καλό καλοκαίρι».

Στην τελευταία εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης θυμήθηκαν τις καλύτερες στιγμές της σεζόν που πέρασε και αποχαιρέτησαν με την υπόσχεση πως θα τα πούμε τηλεοπτικά και πάλι από Σεπτέμβριο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πώς!

Η αλήθεια είναι πως το μέλλον της σατιρικής εκπομπής που καθήλωσε τα βράδια πολύ κόσμο είναι ακόμη αβέβαιο αφού ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν έχουν μιλήσει ακόμη με τους ιθύνοντες του σταθμού για το τι θα γίνει. Οι ίδιοι κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τις σκέψεις τους για την επόμενη σεζόν, ενώ ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρετώντας αρκέστηκε να πει:

«Ηταν μια απίστευτη και δύσκολη χρονιά για τη χώρα. Οταν θα επιστρέψουμε ένας Θεός ξέρει τι θα υπάρχει εδώ. Επεσε τρελή δουλειά φέτος, αλλά για μας ήταν μια εκπληκτική χρονιά και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Να έχετε ένα ωραίο καλοκαίρι, γιατί ό,τι και να γίνει, κανείς δεν μπορεί να μας πάρει τον ήλιο και το ελληνικό καλοκαίρι» και... όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Τα δεδομένα για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη και το μέλλον της στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι τα εξής: Ο ΑΝΤ1 θέλει την ανανέωση της συνεργασίας και την επόμενη σεζόν αφού η συνταγή των «Αρβύλα» κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Η τηλεθέαση που είχε η εκπομπή τους χτύπησε κόκκινο και μάλιστα στην prime time που είναι η ζώνη που δίνει τη μερίδα του λέοντος στα διαφημιστικά έσοδα. Δεν είναι και λίγο πράγμα, ειδικά στην τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται όλα τα κανάλια.

«Δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εμείς ευελπιστούμε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στέλεχος του ΑΝΤ1. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τη νέα σεζόν, την ώρα που ξεκινούσαν οι «Ράδιο αρβύλα», το Mega προγραμματίζει το «Master Chef» που και αυτό έχει πολλούς πιστούς οπαδούς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο Μαρούσι να τεθεί επί τάπητος και το θέμα αύξησης του χρόνου της εκπομπής των «Αρβύλα», αν φυσικά υπάρξει πλήρης ταύτιση απόψεων με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

Η τετράδα, από την πλευρά της, θέλει να μείνει στον ΑΝΤ1 και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Με όποιες αλλαγές επιχειρήσουν προκειμένου να υπάρξει αέρας ανανέωσης στην εκπομπή τους. Αλλωστε ο Αντώνης Κανάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Πάντα μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να πάμε ακόμη μία χρονιά. Πάντως, το “Ράδιο αρβύλα” είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς». Θέλουν να πετύχουν τους δικούς τους όρους αφού λόγω της τηλεθέασής τους έχουν το πάνω χέρι σε αυτές τις συζητήσεις.

Η «Espresso» κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που με το γνωστό του χιούμορ μάς προέτρεψε να... ρωτήσουμε κανέναν αστρολόγο για το τι μέλλει γενέσθαι και εξήγησε πως δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση: «Τελειώσαμε μόλις πριν από δύο ημέρες. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα συμβεί».

ΜΕΤΑΞΥ ΡΑΚΕΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕ

Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει λογικά μέσα στον Ιούνιο, πιθανότατα μετά τις εκλογές, αφού στον ΑΝΤ1 θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με την υπόθεση και να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, κρατώντας την παρέα που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της Nielsen.

Λογικά, από τη στιγμή που θέλουν και η νύφη και ο γαμπρός, ο γάμος θα γίνει με τις εκατέρωθεν υποχωρήσεις, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε πρώτα το ραντεβού. Οσο για τις υπογραφές, αυτές ως συνήθως θα πέσουν μεταξύ ρακέτας και φραπέ στην παραλία, όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια...

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates