Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

0 10% φθηνότερα σε ανέργους και συνταξιούχους

 10% φθηνότερα σε ανέργους και συνταξιούχους

Στην εποχή της βαθιάς ύφεσης που δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές των νοικοκυριών, ο Oμιλος Carrefour Μαρινόπουλος δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του, δίνοντας τη δυνατότητα στους οικονομικά ασθενέστερους να αγοράσουν πιο φθηνά προϊόντα από τα καταστήματά του.

«>
Οσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club Carrefour.

Στην εποχή της βαθιάς ύφεσης που δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές των νοικοκυριών, ο Oμιλος Carrefour Μαρινόπουλος δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του, δίνοντας τη δυνατότητα στους οικονομικά ασθενέστερους να αγοράσουν πιο φθηνά προϊόντα από τα καταστήματά του. Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής του για παροχή ποιοτικών αγαθών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ο Oμιλος προχωρά σε μια σημαντική προσφορά για όσους έχουν ανάγκη.

Ατομα ηλικίας 65 ετών και άνω (κατά βάση συνταξιούχοι), πολύτεκνοι και άνεργοι μπορούν να ψωνίζουν κατά 10% φθηνότερα φρέσκα προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης.

Η λίστα με τα προϊόντα
Η ενέργεια αφορά σε μια τεράστια ποικιλία δημοφιλών προϊόντων και συγκεκριμένα στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, στα είδη κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, στο ψωμί, στα τυριά, στα αλλαντικά κοπής και ισχύει σε όλα τα καταστήματα Carrefour Planet, Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Οσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club Carrefour, την οποία μπορούν να εκδώσουν στην υποδοχή των καταστημάτων. Ο τρόπος για να συμμετάσχει κάποιος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι απλός. Οι πελάτες ηλικίας 65 ετών και άνω θα πρέπει να επιδεικνύουν στην υποδοχή των καταστημάτων Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Planet και Carrefour την αστυνομική τους ταυτότητα, ώστε να πιστοποιείται η ηλικία τους. Οι άνεργοι και οι πολύτεκνοι θα χρειαστεί να επιδείξουν στον υπεύθυνο υποδοχής την κάρτα ανεργίας ή πολυτέκνων αντίστοιχα.

ΚΛΑΡΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗ
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates