Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

0 Το ζώδιο σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου




Γενικό προφίλ

Η σημερινή ημέρα συνηγορεί στον έρωτα και τα ονειρικά συναισθήματα. Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων κάνει κάποιες καταστάσεις να φαίνονται πιο όμορφες από ότι είναι γεγονός που επιδρά θετικά στη διάθεση όλων.

Κριός
Η μέρα ξεκινάει με την ανάγκη να προλάβετε όλες τις εργασίες σας, προκειμένου μετέπειτα να είσαστε έτοιμοι για ευχάριστες δραστηριότητες. Από το απόγευμα και μετά η διάθεση σας είναι έξω καρδιά ενώ με τον έρωτα για οδηγό τραγουδάτε ευτυχισμένοι. Πλέον, οι συναισθηματικές αστάθειες του παρελθόντος δεν σας ακολουθούν παρόλο που κάποια τηλεφωνήματα θα σας μπερδέψουν.

Ταύρος
Σήμερα, δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον σε ζητήματα καλλωπισμού και εμφάνισης. Αν και αυτό συνεπάγεται κάποια έξοδα παραπάνω, εντούτοις δεν τα υπολογίζετε διότι έχετε για σήμερα ένα προαίσθημα για κάτι πολύ δυνατό. Με τον Ερμή ανάδρομο φροντίστε να έχετε επιβεβαιώσει τα ραντεβού σας και -γιατί όχι- να ξεκινήσετε και λίγο νωρίτερα, αν θέλετε να είσαστε στην ώρα σας.

Δίδυμοι
Στα αισθηματικά ξεκινάτε μια πορεία η οποία είναι ξέφρενη και μάλιστα αυτό που προβληματίζει τους άλλους είναι πως έχετε πλουτίσει το ρεπερτόριο σας με κινήσεις που δεν τις έχετε ξαναχρησιμοποιήσει. Μην αδιαφορείτε για τα θέλω των φίλων σας και φροντίστε να περάσετε χρόνο μαζί τους. Δείξτε προσοχή στις ενδυματολογικές επιλογές σας.

Καρκίνος
Τα μηνύματα δίνουν και παίρνουν όμως εσείς, έστω και προσωρινά, σκέφτεστε την ξεκούραση αλλά και την ασφάλεια του σπιτιού. Αυτό δεν θα αργήσει να αλλάξει μιας και κάποιες προτάσεις για έξοδο φαίνονται να είναι κομμένες και ραμμένες στα δικά σας γούστα. Προσέχετε λιγάκι που θα αφήσετε τα πράγματα σας γιατί με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να τα ψάχνετε.

Λέων
Για εσάς το Σαββάτο έχει τη δική του ιεροτελεστία μιας και είναι μέρα διασκέδασης και ανύψωσης του πνεύματος. Ως ψυχή της παρέας, δίνετε το σύνθημα και συγκεντρώνετε όλα τα βλέμματα επάνω σας ενώ ερωτικά ετοιμάζεστε για κάτι πολύ δυνατό. Κάποιες προκλήσεις που πιθανόν θα νιώσετε ίσως αποσκοπούν στο να εκμαιεύσουν σκέψεις ή συναισθήματα.

Παρθένος
Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν μια διαδικασία επιλογής και ιδιαίτερα σήμερα θέλετε δίπλα σας κάποια πολύ δικά σας άτομα. Η μέρα σηματοδοτεί αρκετές μετακινήσεις αλλά κυρίως ένα κουραστικό πρόγραμμα που έρχεται να κλείσει με μια όμορφη βραδιά. Οι συζητήσεις σημαδεύονται από μια έντονη ερωτική διάθεση και σε κάποιες περιπτώσεις από μεγάλες δόσεις ειρωνείας.

Ζυγός
Τραβώντας μια διαχωριστική γραμμή βάζετε τις βάσεις για μια υπέροχη μέρα. Ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να μεταβάλλουν το Σάββατο σε καθημερινή ημέρα αλλά εσείς θα αντιπαρέλθετε εντέχνως. Προσωπικά ζητήματα επιλύονται υπό το φως της Σελήνης και με χαλαρή μουσική. Άλλωστε ο έρωτας είναι στοιχείο από το alter ego σας. Αφήστε επαγγελματικές συζητήσεις για άλλη μέρα.

Σκορπιός
Ίσως σήμερα διαψευστείτε όσον αφορά στις εκτιμήσεις που σχετίζονται με τις προθέσεις των άλλων. Επαγγελματικά, έχετε δώσει αρκετά από τον εαυτό σας και τώρα είναι η ώρα να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η εκτίμηση κάποιων φίλων θα σας ευχαριστήσει ενώ η αναγνώριση από άγνωστα πρόσωπα θα σας απογειώσει. Βέβαια, έχετε το νου σας για κόλακες που εποφθαλμιούν την επιτυχία σας.

Τοξότης
Ενώ η μέρα προδιαγράφεται καλή ίσως η απροσεξία φέρει μια μικρή αναταραχή στο πρόγραμμα της ημέρας. Οι γκάφες και οι λεκτικές ακροβασίες θα δώσουν στην ατμόσφαιρα ένα τόνο κεφιού, χαράς και ευθυμίας. Κάποιες τηλεφωνικές κλήσεις θα σας ζορίσουν μιας και θα είναι αδύνατον την ίδια ώρα να είσαστε σε δύο ή τρία μέρη ταυτόχρονα. Αποφύγετε το υπερβολικό φαγητό.

Αιγόκερως
Αν και σήμερα θα θέλετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες, δεν φαίνεται να τα καταφέρνετε, αφού η παρέα έχει άλλη άποψη. Ευτυχώς για εσάς, το κέφι είναι μεταδοτικό και ξαφνικά από αρνητές της βραδιάς θα βρεθείτε να είσαστε οι πρωταγωνιστές. Απολαύστε και κυρίως αφεθείτε ελεύθεροι στο ενδεχόμενο για ένα τρυφερό τετ α τετ με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος
Η μέρα είναι όλη δικιά σας. Αισθηματικά, θα περάσετε σχεδόν όλη την ώρα με το ταίρι σας που με ευκολία θα καταφέρει να βγάλει προς τα έξω την παιδική και χαρωπή σας πλευρά. Τηλεφωνήματα και μηνύματα από φίλους δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους αλλά δεν θα τρέξετε κιόλας να κάνετε αυτά που θέλουν. Μάλλον θα αναγκαστούν εκείνοι να σας ακολουθήσουν, αν τους το επιτρέψετε.

Ιχθύες
Ο Άρης μέσα από τον 7ο οίκο σας κράτα σε εγρήγορση και σας παρακινεί να δείτε, εκτός από τα λάθη των άλλων, και τα δικά σας. Αισθηματικά, βιώνετε μια κατάσταση η οποία σας προσφέρει όμορφες στιγμές αλλά νιώθετε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Πάραυτα, δεν είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, παρά το γεγονός ότι έστω και φευγαλέα περνάει από το μυαλό σας.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates