Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

0 Κολαστήριο με φρικτά βασανιστήρια από συμμορία απαγωγέων




Κολαστήριο με φρικτά βασανιστήρια από συμμορία απαγωγέων

Αδίστακτη συμμορία απαγωγέων υπέβαλλε σε απάνθρωπα βασανιστήρια τα θύματά της προκειμένου να παίρνει από τις οικογένειές τους όσο το δυνατόν πιο πολλά χρήματα.

Το κύκλωμα των απαγωγέων που εξαρθρώθηκε ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας αποτελούνταν από δεκατέσσερα άτομα. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν το καθένα τον δικό του ρόλο.

Οι πιο σκληροί είχαν αναλάβει τις αρπαγές και τους βασανισμούς, άλλοι τη φύλαξη και την σίτιση των θυμάτων, κι άλλοι την είσπραξη των λύτρων που κατέβαλλαν οι συγγενείς. Από τα δεκατέσσερα μέλη της σπείρας τα δέκα ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και τα τέσσερα από το Πακιστάν. Ανάμεσά τους υπήρχε κι ένα αμούστακο παιδί 16 ετών.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως φυλακή και χώρο των βασανιστηρίων τους ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία της οδού Ζήνωνος, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί κρατούσαν ομήρους τα θύματά τους και τα υπέβαλλαν σε φρικτά βασανιστήρια. Στη συνέχεια έστελναν τις φωτογραφίες με τις αποτρόπαιες πράξεις τους στους συγγενείς των θυμάτων. Οι απαχθέντες ήταν αλλοδαποί, κυρίως από τις ίδιες χώρες από τρις οποίες κατάγονταν και οι απαγωγείς.

Τελευταίο τους θύμα ήταν ένας 33χρονος από το Πακιστάν. Οι απαγωγείς ζήτησαν από τον αδελφό του 10.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Εκείνος όμως πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την απαγωγή. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών εντόπισαν το διαμέρισμα στην οδό Ζήνωνος και άρχισαν την παρακολούθηση, ενώ γνώριζαν ότι ο αδελφός του 33χρονου είχε συμφωνήσει να καταβάλει τα λύτρα.

Χθες το πρωί είδαν τρεις από τους απαγωγείς να κρατούν από τα μπράτσα έναν άντρα και να επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο. Αμέσως επενέβησαν και σταμάτησαν το αυτοκίνητο για να διενεργήσουν έλεγχο.

Τότε το θύμα έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια, επιδεικνύοντας παράλληλα τα σημάδια από καψίματα που είχε στα χέρια του. Δύο από τους δράστες έσβηναν τα τσιγάρα τους στα μπράτσα του για να… περνούν την ώρα τους. Στη συνέχεια αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας εισέβαλαν στην πολυκατοικία της οδού Ζήνωνος και συνέλαβαν και τους υπόλοιπους δράστες.
Espressonews
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates