Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

0 Στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος;




Στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος;

Οι φήμες και τα σενάρια τον θέλουν την επόμενη σεζόν να αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1. Τι λέει όμως ο ίδιος ο Χρήστος Φερεντίνος; Ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για όλους και για όλα, ενώ δεν διστάζει να δηλώσει «αγανακτισμένος».

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης. Μπορεί μάλιστα να παρουσίαζε το «Deal», αλλά είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Φερεντίνος δεν κάνει… deals δημοσίων σχέσεων και λέει πάντα την άποψή του. Ετσι έκανε και ως καλεσμένος στην εκπομπή «Take 20» του Γιώργου Σατσίδη που θα μεταδοθεί αύριο στις 9.00 το βράδυ από το MTV.

Ο Χρήστος παραδέχτηκε ότι είναι σε σειρά επαφών με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν λέγοντας πως «συζητάω διάφορα πράγματα, όμως ακόμα δεν έχουμε καταλήξει», ενώ σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή στη θέση των Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου είπε:

«Θα μου άρεσε η πρωινή ζώνη το απόγευμα»! Και μπορεί την απάντηση αυτή να την έδωσε γελώντας, όμως ήταν απόλυτα σοβαρός δηλώνοντας μάλιστα πικραμένος για το πρόωρο τέλος του «Deal» και την αντικατάστασή του από το «Dancing with the stars daily», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η απογευματινή ζώνη είναι φωτιά, πολύ επικίνδυνη. Οσο για το "Deal", τα νούμερα ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που ακολούθησε (σημείωση: το "DWTS Daily"), αλλά το σέβομαι. Ομως, εντάξει, ένιωσα μια πικρία. Θα ήθελα το "Deal" να κλείσει τη σεζόν».

Στην ίδια συνέντευξή του ο Χρήστος Φερεντίνος αποκαλύπτει μάλιστα πως κατέβηκε στο Σύνταγμα, συμμετέχοντας στο κίνημα των «αγανακτισμένων πολιτών».

«Ποιος δεν ανήκει στους αγανακτισμένους; Για πρώτη φορά βλέπουμε ένα γκρουπ που βγαίνει στους δρόμους και διαδηλώνει ειρηνικά. Οι Ισπανοί, αν όντως το είπαν αυτό, ήταν απλά ο σπινθήρας. Οι αγανακτισμένοι θέλουν, επιτέλους, να πάνε τα πράγματα μπροστά. Εγώ πήγα στο Σύνταγμα και βέβαια θα ξαναπάω. Το ωραίο της εποχής μας είναι ότι οι νέοι δημιουργούν παρέες και αμφισβητούν».
Espressonews.gr

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates