Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

0 ola-e-tipota NEWS











ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-4-2011

ΚΑΙΡΟΣ  12-21 C
Γενικά άιθριος με λίγες νεφώσεις και με ανέμους που θα πνέουν βόρεια 4-5 μποφόρ, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Έξι νομοσχέδια και η προεπιλογή δικαστικών που αναδείχθηκαν στην κορυφή της πυραμίδας των Ανωτάτων Δικαστηρίων τέθηκαν προς συζήτηση κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπ. συμβουλίου στη Βουλή υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου.

«ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ»
Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με συνομιλητές του απέκλεισε το ενδεχόμενο των εκλογών. «Δεν πάω σε εκλογές», διαβεβαίωσε . Αντιθέτως έδωσε εντολές να κλείσει το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο εντός της προθεσμίας που έθεσε η τρόικα.

ΑΛΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
Κινητοποιήσεις προανήγγειλε  χθες η ΟΛΜΕ μετά την άκαρπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο για το ζήτημα των αδιόριστων εκπαιδευτικών.

ΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Περισσότερα από 200 μέλη του κυβερνώντος κόμματος της Συρίας φέρονται να παραιτήθηκαν  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πρακτικές που ακολουθούν οι δυνάμεις ασφαλείας για την καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

ΦΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
Οι καταιγίδες που σαρώνουν εδώ και αρκετές ημέρες τις ΗΠΑ προκάλεσαν το θάνατο 173 ανθρώπων. Μόνο χθες, τον αμερικανικό νότο έπληξαν 130 τυφώνες, ενώ από την περασμένη Παρασκευή, ο συνολικός αριθμός ξεπερνά τους 300.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΔΕΚΟ
Το κεφάλαιο των μειώσεων μισθών στις ΔΕΚΟ είναι έτοιμη να ανοίξει η κυβέρνηση, εν όψει της παρουσίασης του τελικού σχεδίου για το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα 2012-2015.

ΜΕΧΡΙ 4/5 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τελευταία ευκαιρία μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου δίνει το Υπουργείο Οικονομικών σε όσους δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις ΦΠΑ για τη φορολογική περίοδο του  Φεβρουαρίου 2011.




ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΙ DURAN DURAN ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά θα εμφανιστούν οι Duran Duran στις 26 Ιουλίου, στο Θέατρο Γης. Όσο για τα εισιτήρια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την προπώληση που θα γίνει μέσω Ticket Services.

ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» Ο ΠΙΚΑΣΟ
Σε δημοπρασία  θα βγει  τον Ιούνιο ο πίνακας του Πάμπλο Πικάσο «Κοιμωμένη» που απεικονίζει την ερωμένη του Μαρί-Τερέζ Βάλτερ. Τα έσοδα από την πώληση του θα δοθούν στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ, όπου ανήκει το έργο τέχνης.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 40.000 ευρώ  στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για δυσμενείς κρίσεις που έγιναν από τη Θύρα 7 εις βάρος του Παναγιώτη Μπιτσαξή.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ UEFA
Μετά τα όσα είπε ο Μουρίνιο περί «προστασίας» της Μπαρτσελόνα στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι Καταλανοί ετοιμάζονται να καταγγείλουν τον Πορτογάλο στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates