Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

0 Ειδήσεις... σε τίτλους

Τετάρτη 13/04/2011

Καιρός 09-23 C

 Γενικά αίθριος παρατηρείται σήμερα ο καιρός και ίσως το βράδυ αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ, σύμφωνα με την EMY.

Ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

«ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ»

«Η Ε.Ε βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας ότι οι θυσίες των πολιτών είναι μεγάλες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕ, Χ. Ρόμπαϊ από την Αθήνα, τονίζοντας  ότι πρέπει να γίνουν και μεταρρυθμίσεις κατά της γραφειοκρατίας,  διαφθοράς και  φοροδιαφυγής.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κατά των πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο υπ. Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης κατά τη συνεδρίαση του αρμόδιου ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ. Όπως ανέφερε, το δίλημμα εκλογές ή όχι, η κυβέρνηση το έθεσε ξεκάθαρα στις αυτοδιοικητικές και ο λαός απάντησε «όχι εκλογές»

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Τη συμπαράστασή του στον περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας  Π. Ψωμιάδη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας πολιτικό πραξικόπημα την προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει σε αργία τον περιφερειάρχη, βάσει της καταδικαστικής απόφασης του Εφετείου.

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ Η ΙΑΠΩΝΙΑ

Διαστάσεις Τσερνόμπιλ παίρνει η πυρηνική καταστροφή στην Ιαπωνία, καθώς οι αρχές της χώρας αναβάθμισαν το επίπεδο της σοβαρότητας της πυρηνικής κρίσης στην κατηγορία 7 από 5, αξιολογώντας την ως ισότιμη με την καταστροφή του 1986.

ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ δεν κάνει αρκετά για να εξουδετερώσει τα βαρέα όπλα των δυνάμεων του Καντάφι, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να κινδυνεύουν οι άμαχοι, δήλωσαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας και της Βρετανίας.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΤΑ «ΥΨΗ» ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στα 23 δισ. ευρώ και όχι 22 όπως θεωρείτο αρχικά θα διαμορφωθεί το ύψος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Σταθερότητας 2012-2015, όπως είπε εχθές ο Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το δώρο του Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ, του Δημοσίου και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών  θα αρχίσει να καταβάλλεται από αύριο. Η σύνταξη του Μαΐου στους συνταξιούχους του Δημοσίου θα δοθεί τη Μ. Δευτέρα.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΤΟΛΟΥΤΣΙ

Το Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ των Καννών θα παραλάβει φέτος ο Ιταλός σκηνοθέτης Μπ. Μπερτολούτσι. Η τελετή βράβευσης θα γίνει  στην έναρξη της φετινής διοργάνωσης, στις 11 Μαΐου, παρόντος του Ρόμπερτ ντε Νίρο, προέδρου της κριτικής επιτροπής, που είχε πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό έπος «1900» του σκηνοθέτη.

«ΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

«Μεταμορφωμένη» από τους φωτισμούς και την εικαστική παρέμβαση του Γ.Τέλλου και στο πνεύμα των ημερών του Πάσχα, η αίθουσα Χρ. Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί το ορατόριο «Η Ανάσταση» του Χέντελ την Κυριακή 17 Απριλίου.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ που θα γίνει στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, αποφασίστηκε να διατεθούν αρχικά στις 2 ομάδες 45.000 εισιτήρια, με την ΑΕΚ να παραλαμβάνει 33.000 και τον Ατρόμητο 12.000.

«Η ΕΠΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ»

Αισιόδοξος ότι η ΕΠΟ θα κάνει τις σωστές κινήσεις στο θέμα με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εχθές το μεσημέρ
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates