Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

0 Πόσο χρονών ακριβώς είναι η Ρούλα Κορομηλά;


Πόσο χρονών ακριβώς είναι η Ρούλα Κορομηλά;

Έχει χαρακτηριστεί ως η εθνική μας παρουσιάστρια -και όχι άδικα- αφού αποτελεί σήμα κατατεθέν στην πρώτη δεκαετία της ιδιωτικής ελληνικής τηλεόρασης. Και έμεινε παρουσιάστρια, αφού ούτε ηθοποιός το έπαιξε ποτέ, ούτε μοντέλο, ούτε τραγουδίστρια, έστω και αν για τις ανάγκες των εκπομπών της χόρευε και τραγούδαγε κάποια ντουέτα με μεγάλα ονόματα της εποχής.
Χρειάστηκε να πατήσει για τα καλά τα πρώτα "άντα" για να κάνει την εμφάνισή της στο γυαλί, στην εκπομπή "Μια καλημέρα είναι αυτή", που προβλήθηκε τη σεζόν 1989-1990 στην ΕΡΤ. Μέχρι τότε ήταν ήδη από τη δεκαετία του 70' μια απλή γραμματέας της κρατικής τηλεόρασης, η οποία ωστόσο δεν έχανε την ευκαιρία να καταθέτει προτάσεις και να κάνει δοκιμαστικά, όποτε της δίνονταν η ευκαιρία.
Έχει αποτελέσει το μήλον της έριδος για τη μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Το 1994 έσπασε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και πήγε στο αντίπαλο κανάλι, το MEGA, για να κάνει την εκπομπή "Μπράβο", ένα εβδομαδιαίο φαντασμαγορικό και πανάκριβο ολοζώντανο σόου, που κράτησε έξι χρόνια. Λέγεται ότι, γι αυτήν της τη μεταγραφή, της προσφέρθηκε από το MEGA το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δραχμών!
Για την ιστορία η Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Καρφί", την προσεχή Παρασκευή θα σβήσει 54 κεράκια στην τούρτα της!

markos.tv
ola-e-tipota.blogspot.com
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates