Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΠΡΩΙΝΗ....ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤ1...ΓΙΑΤΙ?

Συνάντηση Καραμέρου Χαριτάτου με τα ανώτατα στελέχη του ομίλου ΑΝΤ1, και κυρίως με τους ιθύνοντες του ραδιοφώνου, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. Οι διευθυντές του ΑΝΤ1 Radio 97.2 εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους , διότι το τηλεοπτικό δίδυμο κάνει ραδιοφωνική εκπομπή σε "αντίπαλο" μέσο- "Real Fm" - και θα επιθυμούσαν να αναλάβουν κάποια ζώνη  απο την συχνότητα του ομίλου.
Εντύπωση προκάλεσε η πρόσκληση του διευθυντή του ραδιοφώνου , αλλά και της σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 , κ. Ισμαϊλάκου, να ενταχθεί το δίδυμο στο εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής, γιατί θέλει και ο ίδιος "νέο αίμα στην σχολή και όχι γέρικα άλογα..." , όπως δήλωσε.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι καθηγητές της σχολής είναι κατά βάση μεγάλης ηλικίας, αλλά ωστόσο είναι και αυτό που δίνει κύρος στη σχολής.
Τέλος , οι Καραμεροχαριτάτοι, ανακοίνωσαν και το ποσό που αμείβονται από την εκπομπή τους,  που ανέρχεται στα # 3.000 € # μηνιαίως. Δήλωσαν επίσης πως θ κάνουν ό,τι μπορούν για να  βοηθήσουν τα νέα παιδιά που μπαίνουν στο χώρο και όπως έχουν δείξει τα πράματα, και ο Γιώργος και ο Σπύρος βοηθούν τους δόκιμους δημοσιογράφους, αφού στην ομάδα τους έχουν τρία άτομα που εργάζονται κανονικά με μίσθωση.
Δεν ξεχνούν ποτέ πως και οι δύο τους ξεκίνησαν από αυτή τη σχολή.
 Τώρα, για το αν θα κάνουν εκπομπή στον 97,2 και αν θα είναι καθηγητές στην σχολή θα το μάθουμε κοντά στις 10 Οκτώβρη ....


http://ola-e-tipota.blogspot.com

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates