Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΧΑΣΕ 10 ΚΙΛΑ ΟΠΩΣ Η BEYONCE



Σας φαίνεται απίθανο να χάσετε δέκα κιλά σε δέκα μέρες; Κι όμως. Τίποτα δεν είναι αδύνατον εάν έχετε πείσμα και ακολουθήσετε τη δίαιτα της Beyonce.






Η Beyonce αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει δέκα κιλά σε ισάριθμες ημέρες κάνοντας την δίαιτα του σφενδανόζουμου ή αλλιώς maple syrup diet. Πρόκειται για μία δίαιτα που σύστησαν κορυφαίοι Αμερικανοί διαιτολόγοι στην διάσημη τραγουδίστρια και η οποία περιλαμβάνει έναν ειδικό χυμό που συμβάλλει αποφασιστικά στην απώλεια βάρους. Ο χυμός σφενδανόζουμου πρέπει να καταναλωθεί τουλάχιστον 6 με 8 φορές την ημέρα.






Ο χυμός περιλαμβάνει: 750ml νερού, σε συνδυασμό με 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού, 1 φλιτζάνι σιρόπι από σφένδαμο και ένα κουταλάκι του γλυκού καγιέν, είδος κόκκινου πιπεριού. Θα χάσω κιλά, θα πείτε, εάν το πιώ αυτό; Ναι, η εγγύηση για να χάσετε βάρος είναι δεδομένη.






Για να χάσετε βάρος με τη δίαιτα της Beyonce, θα πρέπει να τρώτε παράλληλα ψητά, σαλάτες, λευκό κρέας και ψάρι. Μην νομίζετε δηλαδή ότι μπορείτε να πιείτε το τσάϊ και μετά να «πλακώσετε» τις πίτσες και τα σουβλάκια. Γιατί έτσι, όχι 10 κιλά, ούτε 10 γραμμάρια δεν θα χάσετε.






Πώς να χάσετε τα κιλά που πήρατε στις διακοπές και να πετύχετε το ιδανικό σωματικό βάρος; Διαβάστε 7 αποτελεσματικούς τρόπους να χάσετε τα κιλά των διακοπών:






1) Προετοιμάστε το ψυγείο. Πριν φύγετε για διακοπές παρακαλέστε ένα φίλο η συγγενή σας να σας αγοράσει τα απαραίτητα ώστε να έχετε την δυνατότητα να ετοιμάσετε κάτι γρήγορο άλλα και υγιεινό όταν γυρίσετε.






2) Κρύψτε τα κουτιά με τα γλυκά και όποιον άλλο πειρασμό κουβαλήσατε μαζί σας από την εξοχή. Αντισταθείτε και προσπαθήστε να τα κρύψετε ή μοιράστε τα σε γείτονες και φίλους.






3) Επιστρέψτε στη συνηθισμένη διατροφική ρουτίνα σας πριν τις διακοπές. Ξεκινήστε με ένα καλό πρωινό χαμηλό σε λιπαρά και ζάχαρη και βάλτε ξανά την φυσική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.






4) Καταναλώστε 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά για αίσθημα κορεσμού και ενέργεια. Προσπαθήστε με κάθε κυρίως γεύμα σας να καταναλώνετε σαλάτες η λαχανικά με προσοχή στο λάδι. Καταναλώστε φρούτα συνδυαστικά με γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά για σνακ.






5) Μαγειρέψτε με νέα υλικά και κάντε πρωτότυπες συνταγές. Θυμηθείτε ότι λαχταριστά πιάτα δεν σημαίνει απαραίτητα και υψηλά σε θερμίδες.






6) Καταγράψτε τι τρώτε και τι πίνετε. Το ημερολόγιο καταγραφής είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο μέσο να υπολογίζετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε αλλά και να ξέρετε πότε έχετε ξεφύγει.






7) Αποφύγετε το αλκοόλ για 1 εβδομάδα. Όσο λιγότερο πιείτε τόσο ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να ζητήσετε σουβλάκι η hot dog μετά.





http://ola-e-tipota.blogspot.com
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates