Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

0 Ισχυρίζεται οτι την βίασε ενα γιγάντιο Pokemon


Πώς υποτίθεται πως το γιγαντιαίο Pokemon βίασε την γυναίκα;

Μια γυναίκα από τη Ρωσία καταγγέλλει ότι την βίασε ένα… pokemon!

Οι αστυνομικές αρχές της Μόσχας αναφέρουν πως μια γυναίκα κατήγγειλε πως την βίασε ένα γιγάντιο pokemon στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τον σύζυγό της.

Η παντρεμένη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί, έπαιζε επανειλημμένα σύμφωνα με αναφορές Pokemon Go πριν πέσει για ύπνο. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο pokemon να είναι από πάνω της και να τη βιάζει.

Η γυναίκα αναφέρει πως ο… δράστης εξαφανίστηκε όταν σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι, αλλά η εφαρμογή συνέχισε να εντοπίζει την παρουσία του συγκεκριμένου pokemon στο κρεβάτι της. Ξύπνησε τον σύζυγό της για να του πει τι συνέβη αλλά, εκείνος δεν την πίστεψε και της είπε να δει έναν ψυχίατρο.

Η ρωσική ιστοσελίδα ειδήσεων Bloknot αναφέρει ότι ούτε η αστυνομία την πίστεψε και ότι η γυναίκα μετά πήγε να δει έναν ψυχίατρο που δεν μπόρεσε να την βοηθήσει.

Ένας φίλος της γυναίκας, δήλωσε: «Λέει πως υπάρχουν υπερβολικά πολλά πόκεμον στο διαμέρισμά της και πως ακόμα και ο σκύλος μπορεί να τα αισθανθεί. Λέει πως ο σκύλος γαβγίζει κάθε φορά που παίζει Pokemon Go».

fimes.gr
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates