Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

0 Η «έξυπνη» συσκευή ταΐσματος άφησε χωρίς τροφή τα κατοικίδια λόγω βλάβης στον σέρβερ

Νηστικά αφήνει τα κατοικίδια η συσκευή της Petnet «Smart Feeder for cats and dogs» (έξυπνη ταΐστρα για γάτες & σκύλους) η οποία συνδέεται στο διαδίκτυο και μέσω μιας εφαρμογής από το κινητό ρυθμίζεται για να ανοιγοκλείνει, ώστε τα ζώα να τρέφονται τις κατάλληλες ώρες, και όχι διαρκώς. Όμως ένα πρόβλημα στους σέρβερς της εταιρίας τα άφησε χωρίς φαΐ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και την Φ. Καμπάση αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων, οι οποίοι είχαν μεριμνήσει και είχαν αγοράσει τη συσκευή προκειμένου τα αγαπημένα τους ζωάκια να σιτίζονται κατά την απουσία τους και έλλειψαν για αρκετές μέρες.

Ο Άνταμ Σάιμον, αναλυτής της εταιρείας ερευνών Context δήλωσε στο βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ότι είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες να έχουν και ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που προκύψει ένα τέτοιου είδους πρόβλημα. «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο εξαρτώνται από έξυπνες συσκευές, γεγονός όμως που θα μπορούσε να αποβεί μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε. «Στην προκειμένη περίπτωση, το μεγάλο πρόβλημα θα ήταν το κατοικίδιό σας να μείνει νηστικό».

Η Petnet σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι τα συστήματά της είναι και πάλι online, παρόλο που προηγουμένως είχε ενημερώσει τους πελάτες της ότι «αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες με τις υπηρεσίες τρίτων».

«Διερευνούμε το πρόβλημα και θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε ορισμένα προγραμματισμένα ταΐσματα. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι θα παράσχετε τροφή στα κατοικίδιά σας έως ότου λύσουμε το πρόβλημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.


Www.zoosos.gr 
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates