Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

0 Ευχάριστη εξέλιξη για τους εργαζομένους του MEGA.



Σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στους εργαζομένους στο κανάλι από το γραφείο προσωπικού, έχει αρχίσει να πιστώνεται στους λογαριαμσούς μισθοδοσίας η εξόφληση του Μαρτίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Όπως αναφέρεται επίσης, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί έως αύριο το μεσημέρι. Νωρίτερα, στην γενική συνέλευση που έγινε, ο Μανώλης Καψής είπε πως οι μέτοχοι θα βάλουν χρήματα για να πληρωθεί ο μισθός ενός μήνα στους εργαζομένους που είναι απλήρωτοι από τα μέσα Μαρτίου.

Οι δημοσιογράφοι είχαν αποφασίσει να μην σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους είτε μέχρι να μπουν τα χρήματα αυτά στους λογαριασμούς τους, είτε μέχρι να υπάρξει γραπτή ανακοίνωση από τους μετόχους. Επίσης, έως αύριο, Πέμπτη, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ πρέπει να παραδώσει στο υπουργείο Εργασίας χρονοδιάγραμμα εξόφλησης της μισθοδοσίας.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες αυτές τις μέρες υπάρχουν συνεχείς επαφές μετόχων της εταιρείας με τις πιστώτριες τράπεζες και αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί κρίσιμη συνάντηση προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις με τις πλευρές να φαίνεται ότι καταλήγουν σε… μνημονιακή συμφωνία.

Γρηγόρης Μελάς-newsit.gr
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates