Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

0 Σε ποιες παραλίες μπορείτε να κολυμπήσετε με τον σκύλο σας και με τη βούλα του νόμου

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις παραλίες που έχουν χαρακτηριστεί Pet Friendly. Παραλίες δηλαδή που μπορείτε να κολυμπήσετε και να χαρείτε το καλοκαίρι (και όχι μόνο) με τον σκύλο σας άφοβα και με τη σφραγίδα του νόμου. Τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τις παραλίες αυτές μπορείτε να τις βρείτε στο  https://et.diavgeia.gov.gr/
Οι παραλίες που επιτρέπεται το λούσιμο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς είναι:

Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας

Καθορίζει την παραλία στη θέση Βουρλέζα, Πόρτο Ράφτη, ως θαλάσσια περιοχή για το λούσιμο των δεσποζομένων ζώων συντροφιάς. Στην παραλία, θα πρέπει να τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες ώστε να καθορίζεται ο χώρος και να ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς καθώς και οι λουόμενοι στο σύνολο τους.

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας ΑΕ ορίζει την παραλία Πανόραμα  ως τη μόνη παραλία που πληροί τα κριτήρια για κολύμβηση δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Η παραλία ΜΑΡΙΚΕΣ καλωσορίζει τα ζώα συντροφιάς σε  πινακίδα και με τις ευχές του  Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Ραφήνας, του ΟΛΡ,της Φιλοζωϊκής Ραφήνας-Πικερμίου και του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Νηρέας”. 

Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει την πρόταση της παραλίας με την ονομασία «ακτή Χέλμη»,ως  καθορισμένη θαλάσσια περιοχή για το λούσιμο των δεσποζομένων ζώων συντροφιάς.

Δήμος Κύμης-Αλιβερίου

Καθορίζει για το λούσιμο δεσποζομένων ζώων συντροφιάς τον θαλάσσιο χώρο στη θέση «Βλυχάδα» στον κάμπο Αλιβερίου. (από οικία Γάσπαρη έως γεφυράκι). 

Δήμος Καρύστου

  1. Η παραλία «Κατσούλι» κάτω από τον ΒΙΟ.ΚΑ Καρύστου.
  2. Η μικρή παραλία στην δεξιά πλευρά στην θέση Κεφάλα στην περιοχή Λυκόρεμα Μαρμαρίου.Γ) Η παραλία στην εκβολή του μεγάλου ποταμιού και 100 μέτρα δεξιά προς τη πλευρά του λιμανιού των Νέων Στύρων.Δ) Οι παραλίες «Βραχάκια» και «Μύτη» Αλμυροποτάμου.

Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων

Εισηγείται τις κάτωθι θαλάσσιες περιοχές για το λούσιμο δεσποζομένων ζώων συντροφιάς
  1. Παραλία ¨Κολοβρέχτη΄΄
  2. Παραλία ΄΄ Διαλισκάρι΄΄, περιοχή Αγ. Ειρήνη Τ.Κ Στροπώνων.

Δήμος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου

Επιτρέπεται εντός του θαλάσσιου χώρου:
  1. Χολιοµόδι στη Σκάρφεια.
  2. «Camping Leonidas» πλησίον στις εκβολές του χειµάρρου.
  3. Μεταξύ Καλάµου και Αγίου Κων/νου από την περιοχή Κοτσιδάκος προς δυτικά του Καλάµου.
  4. Στο Ασπρονέρι ανατολικά 100 µέτρα µετά την πινακίδα των έντονων ρεµάτων κάτω από την ιδιοκτησία της κτηµατικής που δεν έχουµε σπίτια.
  5. Χρυσή Ακτή.
  6. Τσαρεϊκα στα Καµένα Βούρλα (κάτω από ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ).

Δήμος Μεγαρέων

Καθορίζει θαλάσσια περιοχή για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς για τη Νέα Πέραμο την περιοχή: 
«Πούντα» μεταξύ της λέσχης των Προσκόπων και της εκβολής αγωγού ομβρύων υδάτων: Στίγμα του κέντρου παραλίας συντεταγμένες (ΕΓΣΑ 87) Χ: 448688,974 Ψ:4205465,641.

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Καθορίζει παραλίες σε 4 περιοχές ευθύνης του Δήμου στον θαλάσσιο χώρο των οποίων θα επιτρέπεται το λούσιμο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, στις εξής ακτές:
  1. Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου – Περαχώρας Εμπροσθεν αναχώματος Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι (στίγμα μέσου παραλίας φ:37ο 57΄17.34΄΄ Β λ:22ο 57΄46.79΄΄ Α).
  2. Δημοτική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων Παραλία Αγ. Θεοδώρας, θέση ‘’Φάρος’’ (στίγμα μέσου παραλίαςφ:37ο 54΄55.44΄΄ Β λ:23ο 05΄37.21΄΄Α)
  3. Δημοτική Κοινότητα ΙσθμίαςΣτον Κάβο Ισθμίας στηθέση ‘’Μύτικας’’ (στίγμα μέσου παραλίαςφ:37ο 54΄11.79΄΄ Β λ:23ο 00΄44.47΄΄ Α)
  4. Τοπική Κοινότητα Πισίων Στον Σχοίνο μεταξύ θέσης ‘’Αγ. Βλάσιος’’ και οικισμού ‘’Βαμβακιές’’ (στίγμα μέσου παραλίας φ:38ο 03΄16.96΄΄Β λ:23ο 04΄8.60΄΄ Α)
Δήμος Κορινθίων
Παραλία τέρμα Κολιάτσου στην Κόρινθο, και Β) παραλία της τοπικής κοινότητας Κ. Άσσου από την ευθεία εκβολής του ποταμού Ράχιανι με ανατολική φορά και σε έκταση διακοσίων (200) μέτρων από το σημείο εκκίνησης.

Δήμος Σικυωνίων

  1. Το τμήμα παραλίας βόρεια της οδού Ολυμπιονικών (σούπερ μάρκετ LIDL) έως το χώρο του πρώην εργοστασίου NILONCA, στο Κιάτο
  2. Το τμήμα παραλίας βόρεια του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου, από το λιμενοβραχίονα έως τις εκβολές του ποταμού Ελλισώνα, στο Κιάτο
  3. Θέση «πικραγγουριά», το τμήμα παραλίας δυτικά της κοίτης του ποταμού Σελίανδρου και σε μήκος είκοσι (20) περίπου μέτρων, στη Τ.Κ. Διμηνιού.
  4. Το τμήμα παραλίας ανατολικά της κοίτης του ποταμού Σελίανδρου και σε μήκος είκοσι (20) περίπου μέτρων, στη Τ.Κ.Κάτω Διμηνιού. 

Διακοπτό

  1. Στην Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού καθορίζεται η θαλάσσια περιοχή στις εκβολές του Βουραϊκού ποταμού έως 150 μ. ανατολικά αυτών.
  2. Παραλία Κάτω Αχαΐας
  3. Παραλία Κάτω Αχαΐας στη Θέση Μπούκα (από το τέλος του δρόμου αντλιοστάσιου της Αεροπορίας ως εκατό μέτρα αριστερά.
  4. Παραλία Κάτω Αχαΐας «Παλιοβορός»
  5. Από παλαιό camping Κρούσα έως πριν την στροφή για Αλυκές 

Δήμος Πηνειού

Προτείνει παραλία για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, προκειμένου να εκδοθεί νομοθεσία που θα καθορίζονται συγκεκριμένες θαλάσσιες περιοχές που θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, την παραλία μεταξύ Μπούκας και Καλυβίων Μυρτουντίων.

Δήμος Ευρώτα

Καθορίζει θαλάσσια περιοχή όπου θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων και συγκεκριμένα τη θέση «πλησίον των εκβολών ποταμού Ευρώτα, προς την πλευρά της παραλίας του Έλους, έμπροσθεν ιδιοκτησίας Δήμου», με τις συντεταγμένες ενδεικτικού σημείου του χώρου Χ=383689,66 Ψ=4073732,01, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις των κριτηρίων που αναγράφονται στο υπ. αρ. 2354/31-10-2014 έγγραφο του Λιμεναρχείου Γυθείου έγγραφο του Λιμεναρχείου Γυθείου.

Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Όσο αφορά τη Δ.Ε. Τυρού προτείνεται παραλία για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, προκειμένου να εκδοθεί νομοθεσία που θα καθορίζονται συγκεκριμένες θαλάσσιες περιοχές που θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, την παραλία Πέρα Τηγάνι. Για την Δ.Ε. Λεωνιδίου δεν προτείνεται παραλία από το Δ.Σ.

Δήμος Δυτικής Μάνης

Συμφωνεί με την εισήγηση του εισηγητή και εγκρίνει την απαγόρευση ζώων συντροφιάς από την 1η Μάη έως την 31η Οκτωβρίου στις παραλίες Στούπας, Καλόγριας και Σάντοβας του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Δήμος Ανατολικής Μάνης

Δύο εκτάσεις τριάντα μέτρων έκαστη, η πρώτη στην παραλία Σελινίτσα,πλησίον παραλίας Λακωνίς, με έναρξη από τον τοίχο και προς το ξενοδοχείο «Αέρηδες»και η δεύτερη στη παραλία Μαυροβούνι, έμπροσθεν ιδιοκτησίας αγροκτήματοςΜπουτσιαράκου και Πουλάκου, όπως απεικονίζονται στις συνημμένες αεροφωτογραφίεςκαι με στίγμα σταυρό.
  1. Θέση Καμάρες, τοποθεσία Βουρλακιάς, ονομασία Αστρίτσικο, με τηνπροϋπόθεση ότι τα ζώα θα πληρούν όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και δεν θα ενοχλούν τους υπόλοιπους λουόμενους.
  2. Στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΛΕΑ (στο τέλος)
  3. ΤΚ Σκουταρίου: Παραλία "Στενολάκωμα", η οποία βρίσκεται αριστερά από τη παραλία "Καλαμάκια" και έχει είσοδο από το κεντρικό δρόμο για το χωριό Καλύβια.
  4. ΕΞΩ ΝΥΜΦΙΟΥ στη θέση ΧΑΛΙΚΙΔΙ
  5. Στη θέση "Εγγλέζου" και "Μύλοι"
  6. ΤΚ Λάγιας: 1. Άγιος Κυπριανός 2. Κάλαμος οικισμό Αχίλλειον 3. Βαθύ οικισμός Πάλιρος 4. Κοκκινόγεια
  7. ΔΕ Οιτύλου ΤΚ Βάθειας: Έξω Κάπποι.
  8. ΤΚ Οιτύλου: θέση Σκοινί – Κάτω Πλατύ, στον οικισμό Καραβοστάσι.
  9. ΤΚ Πύργου Διρού: Στη θέση "Σπαθάρι" στον οικισμό Χαρούδα. 

Δήμος Ελαφονήσου

Για τη διενέργεια θαλάσσιου λουτρού δεσποζομένων ζώων συντροφιάς προτείνει τη θαλάσσια περιοχή πίσω από τον κάβο του Καλόγερα, περιοχή που περικλείεται από τα στίγματα :Β 36 μοίρες 30′ 40, Α 022 μοίρες 58′ 13Β 36 μοίρες 30′ 49, Α 022 μοίρες 58′ 23.

Δήμος Κυθήρων

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυθήρων ορίζει τις παρακάτω περιοχές, όπως αυτές φαίνονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παρούσας απόφασης:
  1. Αγία Πελαγία στην αριστερή μεριά του «Νέου Κόσμου»
  2. Καψάλι στην δεξιά μεριά του «Πίσω Γυαλού»
  3. Διακόφτι στο Μακρονήσι στην γέφυρα δεξιά όπως πηγαίνουμε στο Λιμάνι

Δήμος Αγκιστρίου

Στη παραλία μετά τη ΔΕΗ

Δήμος Αμφίπολης

Επιτρέπει σύµφωνα µε την παραπάνω εισήγηση ,το λούσιµο των ζώων συντροφιάς, στον χώρο του λιµανιού του ∆ήµου.

Δήμος Βόλβης

Στην είσοδο του στρατοπέδου «Θαλασσία» στη Δυτική Παραλία Σταυρού Συντεταγμένες: 40’40’36.36’’Β 23’41’37.55’’Δ. 

Δήμος Θερμαϊκού

  1. Παραλία Αγγελοχωρίου : Αρχή : 40ο 29΄31.47΄΄Β-22ο 49 02.60΄΄ Ε Τέλος : 40ο 29΄55.36΄΄Β-22ο 49 02.54΄΄ Ε Απόσταση: αρχή – τέλος 120m
  2. Παραλία Επανομής : Αρχή : 40ο 26΄31.47΄΄Β – 22ο 51 53.28΄΄ Ε Τέλος : 40ο 26΄23.23΄΄Β – 22ο 51 48.41΄΄Β Απόσταση: Αρχή – τέλος 300m.

Δήμος Αγιάς

  1. Στην παραλία Στομίου στο θαλάσσιο χώρο 200 μέτρα βόρεια της γέφυρας του κάμπινγκ
  2. Στην παραλία Ρακοποτάμου στο θαλάσσιο χώρο βόρεια του ρέματος Ρακοποτάμου. 

Δήμος Κύθνου

  1. Παραλία «Αρκούδι» της Τ.Κ. Χώρας
  2. Παραλία «Κάστελας» στην Τ.Κ. Δρυοπίδας.

Δήμος Σίφνου

  1. Στο Κάστρο: τμήμα της θαλάσσιας περιοχής της Σεράλιας
  2. Στο Βαθύ: τμήμα της θαλάσσιας περιοχής προς «Τσόπου»

Δήμος Πάρου

  1. Παραλία Αη Γιάννης Καλυβίτης [Ραντεβουδιάρης] στην ∆ηµοτική Κοινότητα Πάρου.
  2. Θαλάσσια περιοχή από την µύτη που βρίσκεται απέναντι από το νησί Φιλίζι [το κοντινότερο σηµείο] και προς το νότιο µέρος µέχρι τις «βραχιές» στην ∆ηµοτική Κοινότητα Νάουσας.
  3. Παραλία «Κροτήρι» στην ∆ηµοτική Κοινότητα Αγκαιριάς. 4] Θαλάσσια περιοχή «Καµινάκι» στην ∆ηµοτική Κοινότητα Mάρπησσας. 

Δήμος Κάσου

Ορίζει ως παραλία όπου θα επιτρέπεται το λούσιμο των ζώων συντροφιάς στη θάλασσα την παραλία «Κατάρτι».

Δήμος Κω

Αναμένεται καταθέση προτάσεων σχετικά με τον καθορισμό των θαλάσσιων περιοχών για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.

Δήμος Τήλου

  1. Παραλία Λιβαδίων –Περιοχή « ΓΙΑΛΟΥ»
  2. Παραλία Ερίστου – Περιοχή «ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ»
  3. Παραλία Αγ. Αντωνίου

Δήμος Κιμώλου

Παραλία «Πήγαδος» στίγμα 36ο 48΄55, 87΄΄ Β/24ο 35΄32. 05΄΄ Ε2. Παραλία «Εννιάς» στίγμα 36ο 46΄38.19΄΄ Β /24ο 34΄ 1.84΄΄ Ε3. Παραλία «Δέκας» στίγμα 36ο 47΄ 3.54΄΄ Β/24ο 31΄51.27΄΄Ε 

Δήμος Μήλου

Καθορίζει τις ακόλουθες περιοχές στις οποίες θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς 
  1. Παραλία «Δεκατέσσερις» της Τοπικής Κοινότητας Τρυπητής (Στίγμα 36ο 41΄57.36΄΄Β 24ο 27΄59.52΄΄Ε)
  2. Παραλία «Νεροδάφνη» της Τοπικής Κοινότητας Μήλου (Στίγμα 36ο 45΄58.24΄΄Β 24ο 24΄41.40΄΄Ε)
  3. Παραλία «Καστανάς» της Δημοτικής Κοινότητας Τριοβασάλου (Στίγμα 36ο 44΄07.80΄΄Β 24ο 32΄20.90΄΄Ε) 

Δήμος Ιητών

Εγκρίνει τη συμπλήρωση της υπ’αριθ.188/2014 απόφασης του Δ.Σ. και καθορίζει τις ακόλουθες περιοχές στις οποίες θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς :
  1. Παραλία Αγία Ειρήνης : γεωγραφικό πλάτος : 36ο 43′ 17, 32” Β, γεωγραφικό μήκος :25ο 16’16,40”Α.
  2. Παραλία Άραγμα – Μαγγαναρίου : γεωγραφικό πλάτος : 36ο 39’27, 93” Β, γεωγραφικό μήκος :25ο 22’19,61”Α.
  3. Παραλία Ψάθης , γεωγραφικό πλάτος : 36ο 44’2,96” Β, γεωγραφικό μήκος :25ο 22’6,67”Α.

Δήμος Αμοργού

  1. Παραλία στην περιοχή «ΑΣΠΕΣ».
  2. Για την περιοχή των Καταπόλων επιλέχθηκε πλειοψηφία ως παραλία λουσίματος των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, η παραλία στην περιοχή δεξιά από τα μπλόκια στο γεφύρι σε 30 – 40 μέτρα τα οποία θα οριοθετηθούν.
  3. Για περιοχή της Κάτω Μεριάς επιλέχθηκε ως παραλία λουσίματος των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς η παραλία στη θέση «ΚΙΣΙΡΙ».

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Εγκρίνει, όπως εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με την υπ’ αριθμ.39/2014 απόφασή της, τον καθορισμό θαλάσσιων περιοχών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς:
  1. ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
  2. ΛΑΓΟΥΝΑ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
  3. ΠΛΑΚΕΣ ΔΚ ΔΟΝΟΥΣΑΣ
  4. ΧΩΡΙΣΤΑΡΙΑ (ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ)
  5. ΜΕΡΣΙΝΙ ΔΚ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ
  6. ΑΛΜΥΡΟΥ (1Η ΠΑΡΑΛΙΑ) 
  7. ΠΑΡΙΑΝΟΣ1 ΔΚ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ
  8. ΠΑΡΙΑΝΟΣ2 ΔΚ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ
  9. ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΒΟΣ1 ΔΚ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ
  10. ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΒΟΣ2 ΔΚ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ 

Δήμος Πάρου

  1. Παραλία Αη Γ ιάννης Καλυβίτης στην Δημοτική Κοινότητα Πάρου.
  2. Θαλάσσια περιοχή από την μύτη που βρίσκεται απέναντι από το νησί Φιλίζι και προς το νότιο μέρος μέχρι τις «βραχιές» στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας.
  3. Παραλία «Κροτήρι» στην Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς.
  4. Θαλάσσια περιοχή «Καμινάκι» στην Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας.

Δήμος Πάτμου

Τον ορισμό της παραλίας «Πατελιά Γερανού» ως θαλάσσια περιοχή στην οποία θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. 

Δήμος Ικαρίας

Καθορίζει τις παραλίες στις οποίες επιτρέπεται το λούσιμο των ζώων συντροφιάςστην Ικαρία ως εξής :
  1. Δ.Ε. Αγίου Κηρύκου- Νότια ακτή της Ικαρίας. Α΄Παραλία «Νίφι» στον Φάρο,Β΄Παραλία «Καλού» στο Καρκινάγρι, Γ΄Παραλία «Δάσος» στον Μαγγανίτη και Δ΄παραλία «Συρτικό» στον Άγιο Κήρυκο.
  2. Δ.Ε. Ευδήλου Βόρεια –Κεντρική ακτή της Ικαρίας. Περιοχή-παραλία «Σαμιάου» κοντά στον Κάμπο.Δ.Ε. Ραχών Βόρεια – Δυτική ακτή της Ικαρίας.
  3. Περιοχή- παραλία «Φίδος» στα όρια των οικισμών Αυλακιού και Γιαλισκαρίου.

Δήμος Τήλου

  1. Παραλία Λιβαδίων –Περιοχή « ΓΙΑΛΟΥ»
  2. Παραλία Ερίστου – Περιοχή «ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ»
  3. Παραλία Αγ. Αντωνίου  
  4. Παραλία Πλάκας.

Δήμος Σύμης

Οι θαλάσσιες περιοχές του Δήμου Σύμης όπου θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σύμφωνα με κριτήρια που θέτει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος είναι :
  1. Παραλία « ΠΛΑΚΑ», περιοχής «ΣΥΚΙΔΙ» Νήσου Σύμης .
  2. Αριστερή πλευρά Προβλήτας στην Περιοχή «ΠΕΔΙ» Νήσου Σύμης.

Δήμος Ιεράπετρας

Εγκρίνει τη με αρ.59/2014 Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και καθορίζει τις παρακάτω παραλίες, στο θαλάσσιο χώρο των οποίων θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς:
  1. Παραλία Αγίου Ανδρέα από Ταβέρνα ’’Κλειώ’’ έως και το θερμοκήπιο ιδιοκτησίας Ασλανίδη
  2. Παραλία ανατολικά του Βιολογικού Καθαρισμού και δυτικά της εισόδου σκαφών της Ναυμαχίας

Δήμος Αγίου Νικολάου

Προτείνει ως θαλάσσιες περιοχές για το λούσιµο των δεσποζοµένων ζώωνσυντροφιάς, τις παρακάτω παραλίες :
  1. Τη µικρή παραλία κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο Καραβοστάσι Καλού Χωριού,
  2. Την παραλία Χιόνα στην Ελούντα (στο κοµµάτι όπου δεν υπάρχουν ξαπλώστρες)

Δήμος Αγίου Βασιλείου

Υποδεικνύει τις παρακάτω θαλάσσιες περιοχές της περιφέρειας του Δήμου Αγίου Βασιλείου ως θέσεις για το λούσιμο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς:
  1. Θέση ‘Αραγός’ Τ.Κ. Ακουμίων
  2. Θέση ‘Πόρος του Σκοίνου’ Τ.Κ. Αγίας Γαλήνης
  3. Θέση ‘Κλήματα’ Τ.Κ. Ροδακίνου4.Πλακιάς (δυτικά του ποταμού)

Δήμος Σφακίων

Οι παραλίες του Δήμου Σφακίων όπου θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σύμφωνα με κριτήρια που θέτει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος είναι :
  1. Παραλία «Ακρωτήριον», η οποία βρίσκεται ανάμεσα από την παραλία «Αμμούδι» και το Μαύρο Λιμνιώνα, της Τοπικής Κοινότητας Χώρας Σφακίων
  2. Παραλία «Βιγλιστήρι», η οποία βρίσκεται ανάμεσα από τις παραλίες «Ορθή Άμμος» και «Λάκοι» Τοπικής Κοινότητας Πατσιανού.
Το petsonly.gr δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγή αποφάσεων που αφορούν τις παραπάνω παραλίες. 

πηγή: www.petsonly.gr
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates