Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

0 Η αποκαθήλωση της Φαιης Σκορδά

Την κατρακύλα εχει παρει η δημοτικότητα της Φαιης Σκορδα εδω και μια εβδομάδα μετα τα πικρόχολα σχόλια  που έκανε για τον Παντελή Παντελιδη. 
Ο κόσμος ζητάει απο την παρουσιάστρια  να βγει να πει μια δημόσια συγνωμη ή να τοποθετηθεί και να υποστηρίξει την γνώμη της για ολα αυτα που εχει πει μέσα απο την εκπομπη της. 
"Δεν μπορει να έχετε γνώμη για τα παντα  και τωρα με όλο αυτο τον πανικό να μην έχετε αναφέρει τιποτα" γράφει follower στο λογαριασμό της Φαιης και εδω που τα λέμε δίκιο εχει. 
Δεν μπορει να εθελοτυφλει η Φαιη και να μην βγαίνει να απαντα. Ειδικά οταν μέσα απο την εκπομπη της, η ιδια και οι συνεργάτες της, έχουν  πει παρα πολλα και για πολλούς. 
Δεν μπορει να σβήνει τα σχόλια που της γράφουν οι πρώην θαυμαστές της,είτε καλα είτε κακά, ( δεν μιλάω για εκείνα που την  βρίζουν ωμά) αλλα για τα αλλα που απλα την κριτικάρουν. Με λίγα λογια αυτο που κανει και η ιδια μέσα απο την εκπομπη της καθημερινά. 
Ας βγει  και να παρει θέση για το θεμα που εχει δημιουργηθεί γιατι  η στάση που κρατάει εδω και τοσες μερες κανει τον κοσμο που την ανέβασε ολα αυτα τα χρονια , να θελει με μια κλωτσιά να την  ρίξει στα χαμηλά και οχι μονο, πολλοί θέλουν να τη δουν και στην αφάνεια και θα το καταφέρουν.
Γι αυτο Φαιη, αν θες να καταλάβεις πως νιώθουν οι γονείς αυτών των ανθρώπων που κρίνετε καθημερινά μέσα απο  το τηλε-δικαστήριο σας, παρε τηλεφωνο την μάνα σου και τον πατέρα σου και ρωτά τους πως νιώθουν οταν ακούνε τις τελευταίες κριτικές που κυκλοφορούν για σενα. 
Η αποκαθήλωση απο την πρωτη θέση άρχισε, ο κοσμος και ο χρόνος θα δείξει αν θα τσακιστεις και θα συνεχίσεις να υπαρχεις ή απλα θα χαθείς όπως και τοσες άλλες τηλεπερσονες.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates