Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

0 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!

Μετά την συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τη Βουλή, μεταξύ της αστυνομίας και όταν διαδηλωτών του ΠΑΜΕκαι της ΑΔΕΔΥ...

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς το Μαξίμου, έχοντας σκοπό να συναντήσουν τους 100 περίπου διαδηλωτές που βρίσκονταν από το πρωί εκεί.

Ωστόσο, όταν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στο ύψος των Λουλουδάδικων, οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, προκειμένου ανακόψουν την πορεία τους. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, άντρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν και σε συνταξιούχους.

Όμως, οι διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στα Λουλουδάδικα και στη συνέχεια πήγαν στο ύψος της Βασ. Σοφίας, κοντά στην Ηρώδου Αττικού, όπου είχαν τοποθετηθεί κλούβες των ΜΑΤ. Λίγο πριν από τις 2, τα 100 μέλη του ΠΑΜΕ που βρίσκονταν στο Μαξίμου έφτασαν στο σημείο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί τους.

Η πορεία διαλύθηκε λίγη ώρα αργότερα και όλοι οι δρόμοι στο κέντρο άνοιξαν.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates