Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

0 ΚΥΠΡΟΣ: ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ...

H Αρχιεπισκοπή της Κύπρου έχει αποφασίσει να βαφτίσει 15 παιδιά άπορων...
οικογενειών τα οποία έχουν παραμείνει αβάπτιστα λόγω οικονομικής κρίσης, καθώς δεν βρίσκονται ανάδοχοι για να αναλάβουν τα έξοδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος»  τα έξι παιδιά θα βαφτιστούν ομαδικά την ερχόμενη Κυριακή στον ιερό ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο της Λευκωσίας, ενώ τα υπόλοιπα σε εκκλησίες που επέλεξαν οι γονείς τους.

Όλες οι βαφτίσεις διοργανώνονται από το γραφείο Αδειών Γάμου και Βαφτίσεων της Αρχιεπισκοπής και για τις σχετικές προετοιμασίες κρατείται συνεχώς ενήμερος ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Με οδηγίες του Μακαριοτάτου, όλες οι βαφτίσεις θα γίνουν δωρεάν, ενώ τα βαφτιστικά ρούχα των παιδιών, οι λαμπάδες, ακόμη και τα χρυσά σταυρουδάκια που απαιτούνται για τις βαφτίσεις, θα αγοραστούν από την Αρχιεπισκοπή.

Αρχική επιθυμία του Αρχιεπισκόπου ήταν όπως πραγματοποιηθεί ομαδική βάφτιση όλων των παιδιών, όμως τελικά επειδή κάποιοι γονείς εξέφρασαν την επιθυμία να βαφτίσουν τα παιδιά τους σε άλλους ναούς, με τους οποίους είναι συνδεδεμένοι συναισθηματικά, ο Αρχιεπίσκοπος επέδειξε κατανόηση και άλλαξε τους αρχικούς σχεδιασμούς του.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates