Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

0 Ποιο Έψιλον; αυτο ειναι το νέο καναλι που ετοιμάζεται πυρετωδώς..







Έντεκα κανάλια από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας συνεργάστηκαν και σκοπός τους να ΄μετατρέψουν την τηλεοπτική συνήθεια σε απόλαυση" Αυτός είναι ο σκοπός του νεοσύστατου HELLAS net που μέσω του ATTICA tv παρακολουθούμε εδώ και λίγες ημέρες. καθώς ένα πλήρες πρόγραμμα πλέον έρχεται να μπει ως ΄σφήνα΄στο ήδη θολό τοπίο των καναλιών. 


Σταδιακά αποκαλύπτεται το σχέδιο του Γιάννη Καραγιώργη να στήσει ένα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό πρόγραμμα, που θα μεταδίδεται από το δίκτυο περιφερειακών καναλιών των οποίων έχει αναλάβει την ιδιοκτησία ή το μάνατζμεντ. Ο φερόμενος ως εφοπλιστής Γ. Καραγιώργης εδώ και έναν χρόνο αγοράζει τα χρέη των περιφερειακών καναλιών παίρνοντας ως αντίτιμο το 51% των μετοχών. Στην Αθήνα στήνεται στούντιο για τις κοινές παραγωγές, κυρίως ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος.

Την ευθύνη έχει αναλάβει ο Κώστας Βαξεβάνης, ενώ ο Π. Κωστόπουλος ανέλαβε το στήσιμο του ψυχαγωγικού τομέα…



La Reinda del Sur (Μεξικάνικη Telemundo) , Salamader,Una Maid en Manhatan,Cedar Cove,Borgia,Go Active, είναι μερικές από τις σειρές που το νεοσύστατο κανάλι προσφέρει στους θεατές του σε καθημερινή βάση.Σειρές πρόσφατης παραγωγής γνωστές στο εξωτερικό,που φιλοδοξούν να αλλάξουν τη καθημερινότητα μας.και να γίνουν συνήθεια.μαζί με τις εκπομπές για την ενημέρωση τα δελτία ειδήσεων ακόμα και το τηλεπαιχνίδι που διαθέτει.
Πηγή www.typologies.gr & www.tvnea.com
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates