Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

0 Πάμε Πακέτο: Αυτός είναι ο Πέτρος που θα ραγίσει καρδιές!


Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου με δύο συγκλονιστικές ιστορίες!

Η Κλαούντια, η αποστολέας του πρώτου πακέτου, ταξιδεύει από την Γερμανία με σκοπό να εντοπίσει τον Έλληνα πατέρα της ή κάποιο από τα αδέλφια της. Αυτό είναι το όνειρό της από την ηλικία των οκτώ, που έμαθε για την ελληνική καταγωγή του πατέρα της. Η αποστολέας είχε δραματικά παιδικά χρόνια. Μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της την οποία όμως έχασε σε τρυφερή ηλικία, εξαιτίας του αλκοόλ. Μεγάλωσε κοντά στον πατριό της και η συμβίωση μαζί του μόνο ρόδινη δεν ήταν. Πάντα περίμενε την ημέρα που θα εμφανιζόταν ο πατέρας της να την σώσει. Η Κλαούντια μόλις το περασμένο καλοκαίρι έμαθε για πρώτη φορά το όνομα του Έλληνα πατέρα της. Ποιο είναι το αποτέλεσμα της έρευνας; Πώς θα αισθανθεί όταν μάθει ότι υπάρχουν άλλα πέντε αδέλφια στην Ελλάδα που αγνοούν την ύπαρξή της; Πώς θα διαχειριστούν το σοκ αυτής της αποκάλυψης οι παραλήπτες; 

Ο Πέτρος παρότι είναι 36 ετών, παραμένει ακόμη ένα μεγάλο παιδί. Όλα τα χρόνια της ζωής του, τα θυμάται μέσα σ’ ένα σπίτι να προσέχει τη μητέρα του που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η ίδια δεν τον άφηνε να ξεφύγει της προσοχή της, ούτε να αναπτύξει τις δικές του ικανότητες. Η καθημερινότητά του περιελάμβανε την φροντίδα της μητέρας του και ατελείωτες ώρες μπροστά στη τηλεόραση, να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ώσπου ξαφνικά, πριν από τέσσερα χρόνια, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή και από τότε άλλαξε και η δική του. Ο αποστολέας έμεινε μόνος του και άρχισε να στηρίζεται στις δυνάμεις του, με την βοήθεια ενός σημαντικού ανθρώπου στη ζωή του, που μάλιστα τον συνοδεύει και στην εκπομπή.
Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, το περασμένο καλοκαίρι ένα τηλεφώνημα τον συντάραξε. Κάποιος του είπε ότι είναι υιοθετημένος και μάλιστα παράνομα. 
Τώρα, ελπίζει να βρει τη βιολογική του μητέρα ή κάποια αδέλφια. Ποιος θα βρεθεί στην θέση του παραλήπτη; Μπροστά σε ποια απρόσμενα αποτελέσματα βρέθηκε η εκπομπή κατά τη διάρκεια της έρευνας; Μια ιστορία ζωής που θα συγκλονίσει.

Αυτή την Πέμπτη, στις 21:50, στον Alpha...
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates