Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

0 Ντορέττα Παπαδημητρίου Η έντονη ενόχληση για το «κόψιμο» της εκπομπής της



Ντορέττα Παπαδημητρίου - Καλημερούδια

Δημοσιεύματα, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, ήθελαν τα «Καλημερούδια» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίουνα κόβονται από το Mega Κύπρου λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

 

Η οικοδέσποινα του πρωινού του Mega θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει σε σχέση με την προβολή της εκπομπής της στην Κύπρο.

 

«Θέλω να κάνω μια παρένθεση... Θέλω λοιπόν να πω για όλα αυτά που έχω ακούσει, από χθες νομίζω, ότι τα “Καλημερούδια” έχουν κοπεί από το Mega Κύπρου λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Επειδή εμείς εδώ κάνουμε μια προσπάθεια πολύ έντιμη και με πολύ κόπο για αυτή την εκπομπή, καλό θα είναι να μη δημιουργούνται εντυπώσεις που δεν είναι πραγματικές. Το Mega (Ελλάδας) δεν παίζει δυστυχώς στο Mega Κύπρου από τον Σεπτέμβριο. Δεν έχει να κάνει με την τηλεθέαση της εκπομπής, ούτε ξεκινήσαμε και μας έκοψαν. Από τον Σεπτέμβριο το Mega δεν παίζεται στο Mega Κύπρου. Οπότε, καλό θα είναι να μην ακούγονται ανακρίβειες που δημιουργούν εντυπώσεις λανθασμένες» ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το πρωί της Δευτέρας. 

 

    Share

    BloggerTT

    Ενημερώσου με ενα Like

    Αρχειοθήκη ιστολογίου

    i

    Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

    Δευτερόλεπτα
     

    Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates