Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

0 Κοινοποιήστε το ..ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AMBER ALERT..ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΡΙΟΥ Π. 16 ΕΤΩΝ...Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης ενδέχεται η ζωή του Μάριου




Police-Voice blog ➤ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AMBER ALERT
Θεσσαλονίκη, 17 Νοεμβρίου 2015
  
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΡΙΟΥ Π. 16 ΕΤΩΝ

Στις 16/11/2015 στις 08:00 το πρωί, εξαφανίστηκε ο Μάριος, 16 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος έφυγε από την οικία του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με προορισμό του σχολείο του και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με τα οικεία του πρόσωπα.

Ο Μάριος έχει ύψος 1,70 και βάρος 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαχανί μπουφάν με κουκούλα, γκρι φόρμα, βυσσινί μπλούζα και μπλε πάνινα παπούτσια.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης ενδέχεται η ζωή του Μάριου να βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του. Οι γονείς του ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

• Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.

• Είναι μέλος στο Missing Children Europe.

• Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 143 χώρες.

• Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.

• Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social Council) των Ηνωμένων Εθνών

• Είναι μέλος στο διεθνές site για τις εξαφανίσεις ανηλίκων www.missingkids.com

• Είναι μέλος στο ευρωπαϊκό δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού Eurochild

Στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση του.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση του Μάριου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.



Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates