Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

0 Αξεσουάρ: Απαραίτητα για κάθε σας εμφάνιση !



Τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά στο ντύσιμο μιας γυναίκας γιατί συμπληρώνουν κάθε της εμφάνιση και μπορούν να
 μεταμορφώσουν το ίδιο  outfit σε πολλά διαφορετικά fashion statementsΑς δούμε μερικούς τρόπους :

Από το γραφείο για ποτάκι με την παρέα : Eνα απλό και χαριτωμένο φόρεμαπου θα επιλέξουμε για το γραφείο μπορεί εύκολα μετά τη δουλειά να μεταμορφωθεί σε μια glam εμφάνιση αν συνδυαστεί μεένα εντυπωσιακό κόσμημα. Προσθέστε και λίγο κόκκινο κραγιόν και 2 σταγόνες από το άρωμά σας και είστε έτοιμες για τη βραδινή σας έξοδο

Προσθέστε ένταση σε ένα ουδέτεροlook : Eνα μονόχρωμο outfit είναι πολύ κομψό αλλά αν δημιουργήσουμε αντίθεση προσθέτοντας ένα ή δυο αξεσουάρ σε έντονο χρώμα το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό. Για παράδειγμα ένα total blacklook αναδεικνύεται πολύ όμορφα με μιαζώνη και ένα μαντήλι σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Μια τσάντα κάνει τη διαφορά :Το ίδιο ντύσιμο αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με την τσάντα που θα κρατήσουμε. Έναςμαύρος φάκελος κάνει την εμφάνιση μας πιο επαγγελματική, μια oversized τσάντα πιο casualμια τσάντα με μεταλλικά στοιχεία πιο ροκ, ένα clutch πιο θηλυκό.. 

Παίξτε με την girly πλευρά σας : όταν η διάθεση μας είναι παιχνιδιάρικη και θέλουμε να βγάλουμε τον πιο ‘’ροζ’’ εαυτό μας μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα σωρό αξεσουάρ: Πορτοφόλια με ρομαντικά σχέδια ή σε φλουο χρώματα,μπρελόκ σε παστέλ αποχρώσεις, μεκοριτσίστικα σχέδια και στραςθήκες κινητών με φιογκάκια και καρδούλες… μας φτιάχνουν το κέφι και χρωματίζουν το lookμας.

Bad hair day? Κάποιες φορές που ξυπνάς το πρωί και τα μαλλιά σου λειτουργούν με τους δικούς τους κανόνες κι εσύ δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ιδιαίτερα πρέπει να βρεις τον τρόπο χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου. Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι εδώ για να σώσουν το lookμας και να συνδυαστούν υπέροχα με το ντύσιμο που θα επιλέξουμε.

Πηγή : www.choozar.gr



Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates