Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

0 To 2020 θα είναι έτοιμο το Apple Car;

apple-car-concept
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η Apple θα έχει έτοιμο το ηλεκτρικό της όχημα μέχρι το 2020, το οποίο πιθανότατα θα ονομάζεται Titan.

Το χρονοδιάγραμμα των 5 ετών για την προετοιμασία της γραμμής παραγωγής του φημολογούμενου οχήματος της Apple θεωρείται εύλογο για τους αναλυτές, ενώ εκτιμάται ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ, περίπου 200 στελέχη της Apple έχουν ξεκινήσει να εργάζονται πάνω στο project αυτό. Τα εν λόγω στελέχη της Apple είναι ειδικοί στην τεχνολογία μπαταριών, καθώς και ειδικοί της ρομποτικής. Παρόλα αυτά, δεν αναμένεται το όχημα της Apple να είναι αυτόνομα κινούμενο.
Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το ίδιο το όχημα, αλλά είναι ενδιαφέρον το ότι η Α123 Systems, μία εταιρεία που κατασκευάζει μπαταρίες ιόντων Λιθίου, έκανε μήνυση στην Apple για το γεγονός ότι συστηματικά προσλαμβάνει στελέχη της, ειδικά τα πιο καταρτισμένα από αυτά, με συνέπεια να έχει έλλειμμα στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού της. Η Α123 Systems έχει συνεργασία με την Chrysler και τη Chevrolet, προμηθεύοντάς τους τις μπαταρίες για τα ηλεκτρικά τους οχήματα.
Επειδή δεν υπάρχει πουθενά καπνός χωρίς φωτιά, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν στο κοντινό μέλλον δούμε την Apple να παρουσιάζει ένα δικό της όχημα. Μέχρι τότε, όπως συμβαίνει πάντοτε με την Apple, θα πρέπει να αρκεστούμε στην σχετική φημολογία.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates