Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

0 Κωνσταντοπούλου σε Μητσοτάκη: Κανείς από το ΣΥΡΙΖΑ δεν τα «πήρε» από τη Siemens


Μητσοτάκης: Δεν απολαμβάνετε της εμπιστοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης 

Για τα όσα σημειώθηκαν νωρίτερα στη συνεδρίαση της Βουλής και στο αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία που τελικά δεν προχώρησε, αναφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας από το βήμα της Βουλής. 

Κατά την ομιλία της, η κα Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε αρχικά τα βέλη της προς τον κ. Μητσοτάκη. «Καταλαβαίνω την πικρία σας γιατί ορισμένα προνόμια σε αυτό το κτίριο σταματούν να υπάρχουν, καταλαβαίνω την ενόχληση της δική σας και της κα Μπακογιάννη», είπε η πρόεδρος της Βουλής.

Αναφορικά με το αίτημα της ονομαστικής ψηφοφορίας, η κα Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως το έπραξε «για να μην έχουμε Πόντιους Πιλάτους, αλλά υπεύθυνους βουλευτές που ψηφίζουν».

Κατόπιν, υπεραμύνθηκε της στάσης της σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, εξηγώντας ότι έχει συγκρουστεί με το συγκεκριμένο κόμμα.

Η αντίδραση Μητσοτάκη

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας τής Κωνσταντοπούλου, το λόγο ζήτησε επί προσωπικού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έθεσε θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο της προέδρου.

«Καταλαβαίνω την ένταση της προέδρου της Βουλής, δεν θα της είναι ευχάριστο να την 'αδειάζει' η ίδια η κοινοβουλευτική της ομάδα να ανακαλεί το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης και κατόπιν αναφέρθηκε στη στάση της ως προέδρου:

«Έχετε υποχρέωση να προσπαθείτε να δημιουργείτε ένα κλίμα συναίνεσης στην αίθουσα, δεν μπορείτε να μιλάτε με ακραίο τρόπο. Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε αυτό», είπε ο βουλευτής και υπογράμμισε πως: «Δεν απολαμβάνετε της εμπιστοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχετε λίγο χρόνο να μας πείσετε ότι κάνουμε λάθος».

Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να τα πήρε από τη Siemens 

Στα θέματα που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης απάντησε η κα Κωνσταντοπούλου παίρνοντας το λόγο επί προσωπικού και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του βουλευτής, λέγοντας πως «δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να τα πήρε από τη Siemens».

Στις κατηγορίες της προέδρου, απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας την ότι «πέφτει χαμηλά» και ζητώντας της να ανακαλέσει. «Αρνούμαι κατηγορηματική, κατηγορίες ότι έχω πάρει από οποιονδήποτε, να ανακαλέσετε αμέσως», τόνισε ο βουλευτής.

Δείτε τα βίντεο...

 

 


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates