Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

0 «Βεντέτα» ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Ενα αίτημα της Ντόρας Μπακογιάννη, το οποίο δεν υπέγραψε ποτέ η Ζωή Κωνσταντοπούλου στάθηκε αφορμή για να...ξεσπάσει «βεντέτα» ανάμεσα τους.


Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι ως πρόεδρος της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, εδώ και τρεις εβδομάδες είχε στείλει στην κ. Κωνσταντοπούλου αίτημα να υπογράψει το σχετικό έγγραφο, προκειμένου αν διεξαχθεί κάποια ψηφοφορία στη βουλή, η κ. Μπακογιάννη να μπορεί να ψηφίσει με επιστολή. Κάτι που όμως δεν έγινε.

Οταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα αίτια της στάσης της κ. Κωνσταντοπούλου, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Είναι ένας συνδυασμός ασυνέπειας και σπάσιμου νεύρων απέναντί μου», ενώ συμπλήρωσε με νόημα «Για να υπογράψει την επιστολή προκειμένου να διώξει τον Μητσοτάκη από τη βουλή, που είναι 75 χρόνια πολιτικός, βρήκε χρόνο. Για να υπογράψει ως πρόεδρος της βουλής προκειμένου να είμαι καλυμμένη, δεν βρήκε χρόνο».

Επιπλέον, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι έχει ζητήσει ραντεβού από την κ. Κωνσταντοπούλου εδώ και τρεις εβδομάδες, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. «Εχω ζήσει πολλές άσχημες συμπεριφορές, αλλά αυτού τους είδους πρώτη φορά», συμπλήρωσε.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates