Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

0 ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...

...ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ...
Ένα νέο γύρο συναντήσεων στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη και Παρασκευή, ...
στον απόηχο του Eurogroup της Δευτέρα. Ο κ. Τσίπρας θα συναντήσει την Πέμπτη  τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.


Με τον κ. Γκουρία, σύμφωνα με κυβερνητική ενημέρωση ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει συμφωνία, ενώ θα παραχωρήσει μαζί του κοινή συνέντευξη Τύπου. Επιπλέον ο κ. Τσίπρας σε εκδήλωση του ΟΟΣΑ "θα μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη".

Σημαντικές συναντήσεις, όμως, θα έχει ο πρωθυπουργός και την επόμενη ημέρα Παρασκευή. Ο κ. Τσίπρας θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στις 8:30, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκερ στις 9:30, αλλά και με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο.

Ο κ. Τσίπρας θα συζητήσει με τους κκ Γιουνκερ και Σουλτς για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση και για το μέλλον, μετά το τέλος της προγραμματισμένης αξιολόγησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας θα δει τον κ. Γλέζο τρεις ημέρες μετά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ένα θέμα που έχει ασχολήθεί εκτεταμένα το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates