Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

0 Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ...


Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μίλησε χθες σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ντελόρ ...
όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην χώρας μας, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της και επαναλαμβάνοντας ότι είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο ενός Grexit.


Ωστόσο, υπήρξε μια ερώτηση για την Ελλάδα που φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα τον κ. Γιούνκερ.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από την ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega στο Παρίσι,   Μαρία Δεναξά, για τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και το θέμα της ανάγκης ρευστότητας που φαίνεται ότι του έθεσε, ο κ. Γιουνκέρ απέφυγε να απαντήσει χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, «ανάρμοστη» την ερώτηση!

«Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε γνωστό ότι θα θέσει το ζήτημα της ρευστότητας από την ΕΚΤ στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, ώστε να υπάρξει πολιτική λύση σε αυτό το θέμα που επείγει. Η Σύνοδος θα μπορούσε να συνεισφέρει με μια λύση επ' αυτού;», ρώτησε η δημοσιογράφος τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Ο κ. Γιούνκερ απάντησε στην ερώτησή της ως εξής: «Καταρχάς κυρία μου δεν θέλω να απαντήσω στην ανάρμοστη ερώτησή σας για τη ρευστότητα που επικαλέστηκε δημοσίως ο Αλέξης Τσίπρας και συζητήσαμε, νομίζω την Παρασκευή. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να σας απαντήσω χωρίς να σκεφτώ. Οι σκέψεις μου είναι σε εξέλιξη. Οπότε αφήστε με να το σκεφτώ».

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης η Μαρία Δεναξά ανάρτησε στο Twitter  το βίντεο με την ερώτηση που έθεσε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημειώνοντας: «"Aισχρή" βρήκε την ερώτηση μου ο Ζαν Κλοντ Γιουνερ χθες για την συμπεριφορά της ΕΚΤ και την χρηματοδοτική ασφυξία...».

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates