Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

0 Αποκεφάλισαν 23 ανθρώπουν πριν ανοίξουν οι κάλπες στη Νιγηρία Επίθεση ισλαμιστών


Είκοσι τρεις άνθρωποι αποκεφαλίστηκαν χθες βράδυ, πριν από την έναρξη της διεξαγωγής των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στη Νιγηρία, σε μια επίθεση που πιστεύεται ότι διέπραξαν ισλαμιστές σε ένα χωριό στην πολιτεία Μπόρνο, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, δήλωσε σήμερα ένας κοινοβουλευτικός ο οποίος εκλέγεται εκεί.

Η επίθεση, η οποία διαπράχθηκε από «ένοπλους άνδρες που υπάρχουν υποψίες ότι είναι αντάρτες» σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο χωριό Μπουρατάι, περίπου 200 χλμ. από την πόλη Μαϊντουγκούρι, πρωτεύουσα της πολιτείας Μπόρνο, ανέφερε ο Μοχάμεντ Αντάμου, ένας βουλευτής από αυτή την περιφέρεια. 
«Αποκεφάλισαν 23 ανθρώπους και έβαλαν φωτιά σε σπίτια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια νοσοκόμα που εργάζεται στο νοσοκομείο που είναι το πιο κοντινό στο χωριό αυτό είπε ότι διακομίστηκαν στα επείγοντα 32 τραυματίες, ενώ επίσης έκανε λόγο για πολλές ακέφαλες σορούς.

Εξάλλου σε επιθέσεις που διαπράχθηκαν σήμερα, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, στη βορειοανατολική Νιγηρία και αποδόθηκαν στους ισλαμιστές έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, ανέφεραν οι νιγηριανές αρχές.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates