Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ βόμβα: Μπλόκο της ΕΕ στις 100 δόσεις και το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση

Αποκάλυψη- βόμβα έκανε ο Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον, ο οποίος...
 δημοσιοποίησε επιστολή του Ντέκλαν Κοστέλο, στην οποία ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΕ στους θεσμούς ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να «φρενάρει» το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις αλλά και για την ανθρωπιστική κρίση.

Στην επιστολή του, προειδοποιεί ότι αν δεν γίνει αυτό, θα θεωρηθεί μονομερής ενέργεια, η οποία δεν θα είναι σε συνάρτηση με τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

«Υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα να συζητηθούν και πρέπει να το κάνουμε αυτό ως ενιαίο και ολοκληρωμένο πακέτο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελούσε μονομερή και αποσπασματική ενέργεια, η οποία είναι ασυνεπής ως προς τις δεσμεύσεις που υπάρχουν συμπεριλαμβανομένης και της συμφωνίας τις 20 Φεβρουαρίου», σημειώνει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Κοστέλο, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται ο Βρετανός ρεπόρτερ.

Αναλυτικά, η επιστολή Κοστέλο στην Αθήνα, όπως τη δημοσιοποίησε ο Πολ Μέισον:

«Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης χθες βράδυ, αναφέρατε πως σκοπεύετε να περάσετε από τη Βουλή αύριο, το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση. Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως άλλες πολιτικές πρωτοβουλίες, μεταξύ των οποίων και εκείνη για τις δόσεις προς το δημόσιο, αναμένεται να έρθουν σύντομα στο κοινοβούλιο.

Θα συνιστούσαμε έντονα να λάβετε την κατάλληλη επίβλεψη πρώτα, συμπεριλαμβανομένης και της συνάφειας με την μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν και πρέπει να το κάνουμε σε ένα συγκροτημένο και ενιαίο πακέτο.

Το να ενεργήσετε διαφορετικά θα αποτελούσε μονομερή ενέργεια και αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις, συμπεριλαμβανομένης και της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου».


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates