Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

0 ΠΟΛΥΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΜΕ ΤΟ Νο1 ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: ΠΟΛΥΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΜΕ ΤΟ Νο1 ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! Μία μοναδική βραδιά απόλαυσαν οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο ΈΝΑΣΤΡΟΝ, με αφορμή την διπλή απονομή στον Βασίλη Καρρά, αφού το τελευταίο του cd «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» και το διπλό cd του «ΤΖΙΒΑΕΡΙ ΜΟΥ» - με 22 πολύ αγαπημένα δημοτικά και παραδοσιακά τραγούδια-, έγιναν πολυπλατινένια. 


Την απονομή, έκανε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI, κα Μαργαρίτα Μάτσα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται με τον Στέλιο Ρόκκο, την Αμαρυλλίδα και τον Τάκη Ζαχαράτο. Οι θαμώνες του μαγαζιού είχαν την τύχη να απολαύσουν αυτήν την απονομή ενώ εκτός από το κοινό παρευρέθηκαν οι συντελεστές των δυο cd του πολυαγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, συνεργάτες και φίλοι του από τη δισκογραφική του εταιρία MINOS EMI και τον Ρ/Σ ΔΡΟΜΟΣ FM που ήταν χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς και των εμφανίσεων στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ και μια πολυμελής ομάδα από το επίσημο fan club του, που κυριολεκτικά ξεσήκωσαν και «έκαψαν» το μαγαζί!

Ο ιδιαίτερα ευδιάθετος Βασίλης Καρράς, ακόμη και την ώρα της απονομής δεν είπε πολλά λόγια. Ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που τον αγαπάει, τον στηρίζει και είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, τους συνεργάτες και δημιουργούς των τραγουδιών του, για την πολύ καλή συνεργασία και το επιτυχημένο αποτέλεσμα των δίσκων.  

Μετά την απονομή, ο πολυπλατινένιος και πολυαγαπημένος Βασίλης Καρράς, συνέχισε την βραδιά με ανεβασμένη διάθεση, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες του τόσο από τον τελευταίο του δίσκο, όσο και με παλαιότερες λατρεμένες επιτυχίες του.

89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! 
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates