Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

0 So Comic: γιατί το κόμικ είναι ζωή!

So Comic: γιατί το κόμικ είναι ζωή!
Με την υποστήριξη της ΙΟΝ.

Μπορούμε να ονειρευόμαστε, δεν μπορούμε; Να φανταζόμαστε, να θυμώνουμε, να γελάμε, να κερδίζουμε ή να χάνουμε, να μοιραζόμαστε. Έτσι είναι η ζωή. Και από την άλλη… Να κάνουμε υπερβάσεις. Να αποκτούμε υπερφυσικές δυνάμεις, να μπορούμε να μεταφερόμαστε όπου θέλουμε σε δέκατα του δευτερολέπτου, να βοηθάμε όσους κινδυνεύουν, να εφευρίσκουμε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, θαύματα εκεί που κανείς δεν πιστεύει. Έτσι είναι η ζωή μέσα από το «so comic». Γεμάτη ήρωες καθημερινούς – σπάνιους, έτοιμους να δουν και να κάνουν τη διαφορά! Κι αν αυτά που κάνουν ξεφεύγουν, αν είναι υπερβολές ή καταστάσεις που δεν τις βλέπουμε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα, λίγο σημασία έχει. Γιατί το κόμικ είναι ζωή!

Το www.socomic.gr είναι ένα εξαιρετικό blog που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτας, για να αναδείξει τη δουλειά των σύγχρονων Ελλήνων σκιτσογράφων –και αποτελεί μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες που μπορείς να επισκεφθείς στο ελληνικό διαδίκτυο. Ανανεώνεται καθημερινά και περιέχει νέες σειρές ποικίλου ενδιαφέροντος, που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο του κόμικ. Μερικές από αυτές τις σειρές είναι...

-Tales of The Smiths: Η σειρά του Κων αναφέρεται στη βιογραφία των Smiths και του Morrissey (τραγουδιστή του συγκροτήματος) που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε από το So Comic, θα κυκλοφορήσει σε έκδοση στο εξωτερικό από την Ombibus Press.

-Koυραφέλκυθρα: Η χιουμοριστική δημοφιλής σειρά του Αντώνη Βαβαγιάννη που προβάλλεται κάθε Δευτέρα με διαγωνισμό για τους φίλους του blog.

-Xαρακώματα: Η βραβευμένη σειρά των Π. Χριστούλια και Τ. Ζαφειριάδη, που αναφέρεται στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, περιέχει εξαιρετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες (trivia), δοσμένες με ένα μοναδικό τρόπο.

-Ανελκυστήρας: Η σειρά του Έκτορα που προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, αναφέρεται σε καθημερινές καταστάσεις μέσα από τη ματιά πτηνών και άλλων χαρούμενων ή προβληματισμένων ζώων.

Διάβασε τις παραπάνω σειρές και πολλές περισσότερες στο www.socomic.gr.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates