Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

0 ΒΟΗΘΕΙΑ… μας «σκοτώνουν» λένε οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ στη Λαμία [photos]

Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις. Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι συμβαίνει...


Μία ακόμη έκκληση για να πάρουν επιτέλους στα σοβαρά το πολύ επικίνδυνο νέφος που δημιουργείται από το γνωστό σε όλους μας εργοστάσιο πυρήνα στο Μπράλο. Κάτοικοι από τα γύρω χωριά έχουν παραπονεθεί τις τελευταίες μέρες πάρα πολλές φορές σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δυστυχώς κανείς δεν κάνει τίποτα! Αναρωτιούνται τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επιμονή ή υπομονή κάποιων να συνεχίσει τη λειτουργία του κάτω από αυτές τι συνθήκες το εργοστάσιο – θάνατος για όλους τους άλλους.

Οι καιρικές συνθήκες έχουν μετατρέψει τον κάμπο του Σπερχειού σε θάλαμο αερίων με πολύ επικίνδυνα εναέρια σωματίδια που δημιουργούν πολλά αναπνευστικά προβλήματα σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους των γύρω χωριών

«Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες γίνετε θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Κλείνουν το εργοστάσιο για κανα δυο μέρες και μετά ξαναλειτουργεί χωρίς να έχουν παρθεί τα αναγκαία μέτρα» μας λέει κάτοικος κοντινού χωριού και αναρωτιέται αν οι νέοι μας άρχοντες θα έχουν όντως τη πολιτική βούληση να κλείσουν το συγκεκριμένο εργοστάσιο και να ελεγχθεί όπως πρέπει. Μέχρι τότε απλά: ΒΟΗΘΕΙΑ… μας πνίγουν, μας σκοτώνουν σιγά σιγά!




Πηγή
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates