Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

0 «Μαϊμού» Jeronimo Groovy στον αέρα;



Μπορεί ο θρυλικός Jeronimo Groovy, να έχει κατεβάσει οριστικά τους διακόπτες του εδώ και 9 χρόνια και από τους 88.9 να έχουν περάσει άλλοι 4 ραδιοσταθμοί στο μεσοδιάστημα, παρόλα αυτά όμως δεν παύουν να υπάρχουν σχέδια αναβίωσής του από διάφορους φαν του.
Όπως καταγγέλλεται στην επίσημη σελίδα του JGRS στο facebook, τις τελευταίες μέρες έχει ανέβει στο διαδίκτυο web radio το οποίο τιτλοφορείται ως «Jeronimo Groovy Radio», και παίζει την ίδια μουσική με τον παλιό JGRS και τα τότε σποτάκια του. Όπως αναφέρει η σελίδα, τα δικαιώματα του διακριτικού τίτλου «Jeronimo Groovy» εξακολουθούν να ανήκουν στα αδέρφια Πρωτοπαπά και θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον του κατόχου του συγκεκριμένου web radio. Παρακάτω, οι δύο σχετικές ανακοινώσεις:
«Ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη ενός Jeronimogroovyradio.com,και Loverjimmy Jeronimo Groovy. Και δηλώνουμε ρητά, πως ουδεμία σχέση έχει αυτός ο σταθμός ''Μαϊμού'' με τον πραγματικό Jeronimo!! Αυτός ο άνθρωπος έχει στήσει τον σταθμό αυτό χρησιμοποιώντας απολύτως παράνομα το όνομα και το υλικό του JGRS, καθώς το Copyright του αυθεντικού Jeronimo Groovy ανήκει κατ' αποκλειστικότητα στους αδερφούς Πρωτοπαπά. Για αυτό τον λόγο θα παρθούν άμεσα νομικά μέτρα για την παράνομη λειτουργία, κάτι που έχει γίνει και πολλές άλλες φορές στο παρελθόν για να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα κρούσματα. Παρακαλώ όλους να μην πέσουν στην παγίδα ενός ατόμου που καμία σχέση δεν είχε και η έχει επί του ραδιοφωνικού σταθμού Jeronimo Groovy όπως ο ίδιος επικαλείται».
«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Να γίνει ξεκάθαρο πως επί του τίτλου Jeronimo Groovy ουδείς,και το ξαναλέμε ΟΥΔΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα χρήσης του,εξαιρουμένων των τριών δικαιούχων του, Πάνου, Δημήτρη, Λάκη Πρωτοπαπά. Ο κύριος που δημιούργησε το Site, Jeronimo Groovy Radio, (τα στοιχεία του οποίου όπως, διεύθυνση,ονοματεπώνυμο,ΤΚ,τηλέφωνα, είναι γνωστά) θα ήταν τουλάχιστον αφελής αν συνεχίσει την δραστηριότητα αυτού του σταθμού, διότι προφανώς και θα του επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις όπως ξεκάθαρα ο νόμος προβλέπει. Επίσης το πρόσωπο αυτό προφανώς είδε σε κάποιο όραμα, πως είναι κάποιος άλλος, και εμφανίζει τον εαυτό του ως ''Lover Jimmy'' (ένας παραγωγός που κάποτε ήταν στον σταθμό μας), όμως πολύ εύκολα διαπιστώνει κανείς που γνωρίζει τα άτομα που πέρασαν από τον Groovy, πως δεν είναι αυτός που εδώ και καιρό διαδίδει πως είναι, μιας και ο original ''Lover Jimmy'' είναι άλλο πρόσωπο. Εδώ λοιπόν πρέπει να μιλάμε με όρους άλλων επιστημών όπως η ψυχιατρική. Όπως και να έχει οι νομικές διαδικασίες δρομολογούνται».
ΠΗΓΗ: http://www.e-tetradio.gr/
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates