Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

0 Πλήρης αποκάλυψη του Infiniti Q60 concept

Το μήκους 4.690 χλστ. Q60 concept, αποτελεί την πρόγευση ενός μελλοντικού sports coupe επιδόσεων της...
 Infiniti, που εξοπλίζεται με ένα νέο 3λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού.

Λίγο πριν η έκθεση του Ντιτρόιτ ανοίξει τις πύλες της, η Infiniti αποκαλύπτει πλήρως το νέο της πρωτότυπο όχημα, το Q60 concept. Όπως λένε και οι άνθρωποι της εταιρείας, αποτελεί μια πρόγευση ενός μελλοντικού sports coupe επιδόσεων και αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από τα Q80 Inspiration concept και Q50 Eau Rouge. Το μήκος του είναι 4.690 χλστ., το πλάτος 1.865 χλστ. και το ύψος 1.370 χλστ., με την Infiniti να ισχυρίζεται πως το αμάξωμά του θυμίζει μονοθέσιο της Formula 1.

Στο εσωτερικό, τα πάντα αποπνέουν έναν premium «αέρα», με το δέρμα να καλύπτει όλες τις επιφάνειες. Ακόμα και οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους bucket καθίσματα, γεγονός που συμβάλει στη διαμόρφωση ενός ολιστικού premium κλίματος.

Η «καρδιά» του πρωτότυπου οχήματος είναι ένας νέος 3λιτρος V6 twin-turbo κινητήρας άμεσου ψεκασμού, ο οποίος βρισκόταν κάτω από το καπό του Q80 Inspiration concept ως μέρος ενός υβριδικού συστήματος συνδυαστικής ισχύος 550 ίππων. Εντάσσεται στη νέα οικογένεια κινητήρων της Infiniti, οι οποίοι είναι μικρότεροι, ελαφρύτεροι και πιο αποδοτικοί και οι οποίοι θα περάσουν στην παραγωγή μέσα στην επόμενη διετία.






Πηγή
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates