Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

0 Μπαίνουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια...

προκειμένου αυτό να καθαριστεί από φυτά και δέντρα και να ξεκινήσουν τα προπαρασκευαστικά έργα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από τα μέλη της Original να αποφύγουν τις ακρότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες με το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Μπουλντόζες προκειμένου να ξεκινήσουν τον καθαρισμού του οικοπέδου από φυτά και δέντρα, αναμένεται να μπουν στο χώρο που βρισκόταν το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα θα γίνει και στρώση του υπεδάφους. Οι ιθύνοντες της Ένωσης γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα αφού δεν έχουν την οικοδομική άδεια στα χέρια τους, θέλουν να ολοκληρώσουν όλες τις προεργασίες ώστε όταν θα εκδοθεί και η υψομετρική άδεια να μη χάσουν άλλο χρόνο.

Εν τω μεταξύ, ο ισχυρός άνδρα της ΑΕΚ είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Original ζητώντας τους να ρίξουν τους τόνους στη διαμάχη των τελευταίων ημερών με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι το μόνο που θα καταφέρει η ομάδα είναι να χάσει το δίκιο της.

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι μετά τις εκλογές θα υπάρχουν σημαντικές επαφές με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο προκειμένου να υπάρξει κοινή γραμμή στο γηπεδικό.

Πηγή
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates