Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

0 Τα "έχωσε" στον Αρναούτογλου: «Έκανε την πάπια όπως πάντα»


Στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στα "Αποκαλυπτικά" μίλησε το μεσημέρι η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά και σχολίασε την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». 


Όμως αυτή τη φορά, δεν έμεινε τόσο στην εμφάνιση της Κωνσταντίνας αλλά σχολίασε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας ότι ο παρουσιαστής "έκανε την πάπια" και δεν τόλμησε να ρωτήσει όλα όσα έπρεπε την παρουσιάστρια του Alpha.

«Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης έστησε ένα πραγματάκι για να βγάλει τη χολή που ήθελε για μένα, επειδή τολμήσαμε να γράψουμε πριν 2-3 χρόνια ότι η εκπομπή δε θα περπατήσει. Είχε τη Σπυροπούλου και μπορούσε να τη ρωτήσει πολλά πράγματα, αν τολμούσε επειδή δεν είδα να ρωτάει κάτι βέβαια. Έκανε την πάπια όπως πάντα. Μπορούσε να ρωτήσει πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός και συνέχισε:

«Με τον Γρηγόρη δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Πρέπει να επαναλάβω ότι αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν δυο χρόνια, όταν είχαν ξεκινήσει τα "Καρντάσιανς". Όπως γράφω και στη Real, αυτή την Κυριακή, αν ξαναπροκληθώ θα αποκαλύψω την πηγή που μέσα από τον ΑΝΤ1 μου έλεγε τότε αυτά τα πράγματα. Αν ο Γρηγόρης συνεχίσει να προκαλεί, θα αποκαλύψω τον άνθρωπο που μου τα έλεγε τότε. Και τότε θα γελάσουμε, επειδή ασφαλώς δεν είναι χαμηλά ιστάμενο πρόσωπο»

Φυσικά όπως όλοι οι γνωρίζουμε η Ντέπη Γκολεμά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δεν είχαν και ποτέ τις καλύτερες σχέσεις. Αντιθέτως αυτή η "κόντρα" συντηρείται και από τις δύο πλευρές!

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates