Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

0 «Επίθεση» της Alfa Romeo στο Ντιτρόιτ

Στα μέσα του Ιανουαρίου πραγματοποιείται η έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ και πολλές εταιρείες ετοιμάζονται «πυρετωδώς» για να...
 αποκαλύψουν τα νέα μοντέλα τους, όπως και η Alfa Romeo που πηγές του ομίλου FIAT τονίζουν ότι θα κάνει τη δική της «αισθητή παρουσία» στο επερχόμενο Σαλόνι.

Ειδικότερα, όπως έχει τονίσει και ο επικεφαλής της εταιρείας, Harald Wester, η Alfa Romeo έχει ανακοινώσει αρκετά νέα μοντέλα τα οποία θα πλαισιώσουν την γκάμα της ιταλικής φίρμας μέχρι το 2020.

Να θυμίσουμε ότι από την Alfa Romeo αναμένουνε ένα νέο μεσαίο μοντέλο που θα ονομάζεται -πιθανότατα- Giulia (στην εικόνα το Gloria concept) και θα είναι πισωκίνητο, αφού θα πατά στην πλατφόρμα της Maserati Ghibli, ενώ θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις. 



Μάλιστα, σύμφωνα με τον Wester η νέα μεσαία λιμουζίνα της ιταλικής εταιρείας θα διαθέτει αρκετά premium χαρακτηριστικά στο αισθητικό κομμάτι.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα Giulia προβλέπεται να τροφοδοτηθεί από το 4κύλινδρο 1,4 λτ. turbo μοτέρ με ισχύ έως 183 ίππους, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα για το εν λόγω μοντέλο και μεγαλύτερα μηχανικά σύνολα, όπως ο 1,8 λτ. turbo TBI κινητήρας απόδοσης 203-335 ίππων και το V6 μοτέρ 3,0 λτ. του οποίου η ισχύς θα ξεκινάει από τους 400 ίππους και θα αγγίζει τους 510. Τέλος, για τη νέα Giulia προβλέπονται και δύο πετρελαιοκινητήρες, ένας 4κύλινδρος 1.600άρης 120-210 ίππων και ένας 3λιτρος V6, ισχύος 250-330 ίππων.

Το επόμενο μοντέλο στο χρονοδιάγραμμα της Alfa Romeo θα είναι ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα έχει και αυτό στοιχεία πολυτέλειας, δανεισμένα από τη Maserati. Έπειτα, πρόκειται να κυκλοφορήσουν άλλα 7 μοντέλα μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο και premium sedan, που θα σταθεί απέναντι από τη νέα BMW Σειρά 5, η 4C Spider (στην εικόνα το concept), ένα μεσαίων διαστάσεων roadster μοντέλο, ένα μεσαίο coupe, αλλά και ένα μεγάλο SUV, το οποίο θα βασιστεί στο Maserati Levante.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates