Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

0 Πώς θα δείτε το Ζίμπρου-ΠΑΟΚ χωρίς τηλεοπτική κάλυψη


paok-zimbru

Οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν για τον κίνδυνο της μη μετάδοσης του αγώνα Ζίμπρου-ΠΑΟΚ στο Κισινάου, καθώς χθες το μοναδικό κανάλι που είχε δείξει ενδιαφέρον για τη μετάδοση του αγώνα, το OTE TV, απέσυρε την προσφορά του!

Σύμφωνα με το thessportsοι Μολδαβοί αξίωσαν ένα υπέρογκο ποσό για τα δικαιώματα της ζωντανής μετάδοσης, οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ έκριναν πως δεν πρόκειται να βγουν καν τα έξοδα, με αποτέλεσμα το πρώτο φετινό ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη να μένει χωρίς απευθείας μετάδοση.
Ούτε το άλλο συνδρομητικό κανάλι, το Novasports, που θα δείξει το ματς Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τα δικαιώματα της αναμέτρησης από το Κισινάου, ενώ φυσικά δεν γίνεται λόγος για κανένα από τα υπόλοιπα ελληνικά ελεύθερα κανάλια. Ακόμη και για την ΝΕΡΙΤ…
Μοναδική ελπίδα για να φτάσει εικόνα από το Κισινάου στην Ελλάδα είναι κάποιο μολδαβικό δορυφορικό κανάλι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η μετάδοση του αγώνα ούτε από τους Μολδαβούς.
Επίσης, μπορεί να υπάρχει Live streaming μετάδοση του αγώνα από το κανάλι της Ζίμπρου στο Youtube, αλλά αυτό θα το ξέρουμε την ημέρα του αγώνα.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates