Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

0 Μάριο Μπαλοτέλι: Θα έπρεπε να μας φοβούνται.



Η Ιταλία επικράτησε με σκορ 2-1 επί της Τσεχίας για τον 2ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και έτσι σφράγισε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας. Η Εθνική ομάδα της Τσεχίας μπήκε αποφασισμένη στο "Γιουβέντους Αρένα" του Τορίνο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λίμπορ Κόζαν στο 19’, με ένα γκολ που βρήκε την άμυνα των Ιταλών κοιμώμενη, γκολ το οποίο ήταν την κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα  ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους , οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς τα καρέ του Πετρ Τσεχ και να απειλήσουν με ισοφάριση. Η ισοφάριση για την Ιταλία ήρθε στο 51’, όταν ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων έκανε άστοχη έξοδο στο κόρνερ του Αντρέα Πίρλο και ο ανενόχλητος Τζόρτζιο Κιελίνι σκόραρε με το κεφάλι.

Τρία λεπτά αργότερα, η Εθνική της Ιταλίας, κατάφεραν να σκοράρουν και να ανατρέψουν το σκορ, με τον Μπαλοτέλι να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι ,  παράβαση που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Γκέμπρε Σελασιέ χωρίς να υπάρχει αμφιβολία για την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης. Μπορείτε να παρακολουθήστε όλα τα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 μέσω live streaming σε σχετικά πολύ καλή ποιότητα. Η Ιταλία στον όμιλο είναι αήττητη με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες με γκολ 15 υπέρ και 5 μόλις κατά.


"Πιστεύω ότι είμαστε από τα φαβορί. Υπάρχουν μία-δύο ομάδες που είναι καλύτερές μας, αλλά θα έπρεπε να μας φοβούνται και όχι να φοβόμαστε εμείς αυτούς", υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα ο επιθετικός της Μίλαν.

Με τη νίκη της αυτή και τους βαθμούς, η Ιταλία έφτασε τους 20 βαθμούς και προκρίθηκε και μαθηματικά στη διοργάνωση του Μουντιαλ που θα πραγματοποιηθεί το  προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. Ιταλία 20
2. Βουλγαρία 13
3. Δανία 10
4. Τσεχία 9
5. Αρμενία 9
6. Μάλτα 3

Για την δεύτερη θέση αυτό του ομίλου θα παλέψουν Βουλγαρία και Δανία , κατά κύριο λόγο, αλλά και Τσεχία και Αρμενία που οδηγεί στα μπαράζ. Πιο εύκολο πρόγραμμα φαίνεται να έχει η Βουλγαρία, άρα και το προβάδισμα για την δεύτερη θέση
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates