Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

0 Online ενημέρωση για σεξουαλική υγεία


Online ενημέρωση για σεξουαλική υγεία





Μια πρωτότυπη και άκρως χρηστική εκστρατεία με την ονομασία «SEXinfo Graphics» εγκαινίασε το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕΣΑΥ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που φέτος συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας.

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας στις 14 Φεβρουαρίου, το ΚΕΣΑΥ, που μέσω της τηλεφωνικής γραμμής ανοικτής βοήθειας έχει προσφέρει υποστήριξη για θέματα σεξουαλικής υγείας σε περισσότερους από 50.000 πολίτες, προχώρησε σε αντικατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής με την ηλεκτρονική πύλη www.imop.gr, ενώ εγκαινίασε την εκστρατεία «SEXinfo Graphics» που αποτελείται από πληροφοριακά γραφήματα, τα οποία προσφέρουν ένα σύγχρονο τρόπο ενημέρωσης με τη χρήση εικονιδίων και μεστής πληροφορίας.

Τα γραφήματα είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και εύληπτα, ενώ συμπυκνώνουν την επιστημονική γνώση των πλέον έγκυρων επιστημονικών μελετών παγκοσμίως -με αναφορά στην επιστημονική πηγή- και απαντούν σε δημοφιλή ερωτήματα για τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Μάλιστα, η ιδιαίτερη εικονογράφησή τους βοηθά στη ευκολότερη μετάδοση της πληροφορίας, στη γρήγορη εύρεση της απάντησης και στην διευκόλυνση της μετάδοσης της γνώσης. Σύμφωνα με το ΚΕΣΑΥ, μέσα στο 2013 θα παρουσιαστούν συνολικά δώδεκα γραφήματα με στόχο τη συνέχιση του έργου της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης του κοινού, και της προαγωγής της σεξουαλικής υγείας ως αναπόσπαστου μέρους της συνολικής υγείας του ανθρώπου.

Παράλληλα το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του ΑΠΘ προχωράει στην αντικατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης με μια πλούσια και πολύ εύχρηστη ηλεκτρονική πύλη ενημέρωσης, το www.imop.gr, που ουσιαστικά αποτελεί την πλέον σύγχρονη πρόταση σε όσους αναζητούν πληροφορίες και απαντήσεις σε σεξουαλικά προβλήματα. Η περιήγηση στο www.imop.gr είναι ιδιαίτερα απλή και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε όσους αναζητούν απαντήσεις σε ζητήματα σεξουαλικής υγείας. Ο επισκέπτης μπορεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ έχει τη δυνατότητα απεριόριστου χρόνου ενημέρωσης, διασύνδεσης με διαδικτυακές σελίδες για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και πρόσβαση στην πλέον έγκυρη ακαδημαϊκή γνώση.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates