Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

0 Λιπαρά μαλλιά: ποια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση;


Μάθε πως θα αντιμετωπίσεις τη λιπαρότητα των μαλλιών σου για δείχνουν φρέσκα ανάμεσα στα λουσίματα.
ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗimage

Η λιπαρότητα των μαλλιών δεν οφείλεται στην τρίχα αλλά στο δέρμα του κεφαλιού. Η λιπαρότητα προκαλείται εξαιτίας της περίσσειας έκκρισης σμήγματος από το δέρμα που κατά συνέπεια περνά και στην τρία κάνοντας τη να δείχνει λιπαρή. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που οι περισσότεροι άνθρωποι με λιπαρά μαλλιά έχουν και λιπαρό δέρμα. Δυστυχώς αδύνατο να αλλάξεις τον τύπο του δέρματος σου όμως υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να βελτιώσεις την εμφάνιση των λιπαρών μαλλιών σου ανάμεσα στα λουσίματα.
 
Με τα κατάλληλα προϊόντα
Επιλέγοντας ειδικά προϊόντα γα λιπαρά μαλλιά μπορείς να βελτιώσεις σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση τους. Αυτά τα προϊόντα (σαμπουάν, κρέμες, θεραπείες) στοχεύουν στον βαθύ καθαρισμό του δέρματος και της τρίχας από το περίσσευμα σμήγματος αλλά βοηθούν και στη ρύθμιση της έκκρισης του. Σταδιακά λοιπόν μπορείς να δείς πολύ καλά αποτελέσματα αλλά αν σταματήσεις τη χρήση των ειδικών προϊόντων θα επανέλθει η λιπαρότητα. Μη νομίζεις όμως ότι αναφερόμαστε σε πανάκριβα είδη περιποίησης που βρίσκεις στα κομμωτήρια. Σαμπουάν και προϊόντα για λιπαρά μαλλιά θα βρείς παντού και είναι όλα εξίσου καλά.
 
Πλύσεις με ξύδι
Το λευκό ξύδι καθαρίζει σε βάθος και βοηθά στη ρύθμιση της έκκρισης του σμήγματος από το δέρμα του κεφαλιού. Εφάρμοσε το σε όλα τα μαλλιά και το κεφάλι σου για μερικά λεπτά, ξέβγαλε και λούσου κανονικά. Μην ανησυχείς για τη μυρωδιά καθώς θα φύγει και μην το παρακάνεις με την εφαρμογή. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για να δείς αποτελέσματα.
 
Ταμπονάρισμα με πούδρα
Η πούδρα για το σώμα (baby powder) έχει απορροφητικές ιδιότητες ΑΝ λοιπόν χρειάζεσαι ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, δεν έχεις παρά να βάλεις λίγη πούδρα στις ρίζες των μαλλιών σου και να τα χτενίσεις πάρα πολύ καλά. Με αυτό τον τρόπο θα απορροφηθεί η λιπαρότητα καθώς θα περνά η πούδρα από τα μαλλιά και θα φεύγουν τα υπολείμματα της με τη βούρτσα.
 
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates