Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

0 Preview Premier League:ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-12-12
ΠΕΡΥΣΙ:
ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1-2
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ 0-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος με τη Γουέστ Μπρομ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το έκανε στο 2ο με τον Εκοτό (74’), αλλά στη συνέχεια δέχτηκε πίεση και ισοφαρίστηκε στο 90’ από στημένη φάση. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για την Τόττεναμ και ήδη πολλοί αναρωτιούνται μήπως τελικά ο Βίλας-Μπόας απλά «δεν κάνει». Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι το σκορ αδικεί την ομάδα του και άξιζε τη νίκη. Η μεταγραφή του Μόντριτς στη Ρεάλ απέφερε 30 εκατ. €, ενώ η Τόττεναμ έδωσε χθες και το άλλο μεγάλο της αστέρι, τον φαν ντε Φάαρτ, ο οποίος θα συνεχίσει στο Αμβούργο (13 εκατ €). Δεν κατάφερε να κλείσει τον Μπερμπάτοφ που πήγε στη Φούλαμ, από την οποία όμως απέκτησε τον επιθετικό Ντεμπελέ (19 εκατ. €) που προορίζεται για παρτενέρ του Αντεμπαγιόρ. Εκτός σήμερα ο τερματοφύλακας Γκόμες, ο αμυντικός Καμπούλ, ο μέσος Πάρκερ και ο επιθετικός Τζιοβάνι ντος Σάντος.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Μέτριο το εντός έδρας παιχνίδι με την ΚΠΡ, όπου όλα κρίθηκαν στο πρώτο 20λεπτο: ο Τζάκσον άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 11’ και 8 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Από κει και πέρα η Νόργουιτς είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι αρκετές για να πάρει το τρίποντο. Παραμένει και αυτή χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (στο πρώτο «έφαγε πεντάρα» από τη Φούλαμ). Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με τη Σκάνθορπ για το Λιγκ Καπ και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της κατάφερε να κερδίσει δύσκολα με 2-1 (Λαπέν 32’, Χούλαχαν 56’ πεν.). Τραυματίας ο τερματοφύλακας Μπαν, οι αμυντικοί Γουιτάκερ και Γουάρντ και ο μέσος Μπένετ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα προβλέψεις: Η Νόργουιτς φαίνεται πως θα είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της Πρέμιερ φέτος και αυτό την κάνει το καλύτερο δυνατό «θύμα» για την Τόττεναμ που θέλει την πρώτη της νίκη. Από τα καλύτερα στηρίγματα ο άσος του για σήμερα.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates